Arkadaşınızı Çağır Kazan Kontörleri Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Arkadaşınızı Çağır Kazan Kontörleri Hakkında
Bugün turkcellden mesaj geldi ve 1000 kontörünüz yüklenmiştir dedi bu kontörleri *123*1# yaptım olmadı böyle 11 e kadar çıktım gelen giden yok kaçı tuşlamam gerek birde bu gelen kontörler turkcell içimi yoksa her yönemi.

sA'

Üye
15 sn 1 kontore konusturuyor.
kontorler her yone.

------
sorgulamayı bende çözemedım

Konu Sahibi
Bide sorgulamayı çözsek tam olurdu

ilo53

Üye
katılıyorum sorgulamayı cozsek ıyı olurdu

4440535 i arayın yokmu Kontorunuz dur ben sorayım

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Kontorler ile ev aranabiliyor, Denedim. Sorgulamayı ise bulamadım. *123*1# den 50 ye kadar denedim birşey çıkmadı. Deneyecek varsa 50 den sonra denesin

ilo53

Üye
aradım musterı hızmetlerını dedıkı ılerleyen saatlerde tekrar arayın bu kntrlerı ıse sadece turkcellılerle konusabılıcegız .oyle dedı kendınn bıle haberı yok

Kontorler ile ev aranabiliyor, Denedim. Sorgulamayı ise bulamadım. *123*1# den 50 ye kadar denedim birşey çıkmadı................................mükemmel aynen bende denedim işin içinde cıkamadım..........müşteri hizmetleride cıkamadı cıkan babayiğit varmı .......................................

ilo53

Üye
ben ev telefonunu aradım ama kntr gıttı

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar musterı hızmetlerını aradım dedıkı heryone degıl bırde *123*17# ıle ogrenıyorsunuz dedımkı olmuyo dedıkı 2-3 gun sonra bakın sonra bızı arayın tanımlanmamıs olabılır

EVET EV İ ARAYINCA GİDİYOR SAÇMALIK ABİDESİ

ilo53

Üye
kntr yok ama vodafoneyı arıyorum bedavalardan dusuyor ama ev telefonlarını aramıyor bıde musterı hızmetlerını aradım onlıne ıslemden bakılıyomus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...