Arkadaşınızı Çağır Kazan Kontörleri Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşınızı Çağır Kazan Kontörleri Hakkında
Bugün turkcellden mesaj geldi ve 1000 kontörünüz yüklenmiştir dedi bu kontörleri *123*1# yaptım olmadı böyle 11 e kadar çıktım gelen giden yok kaçı tuşlamam gerek birde bu gelen kontörler turkcell içimi yoksa her yönemi.

paradox1026

paradox1026

Üye
Turkcell içi

sA'

sA'

Üye
15 sn 1 kontore konusturuyor.
kontorler her yone.

------
sorgulamayı bende çözemedım:)

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
    Konu Sahibi
Bide sorgulamayı çözsek tam olurdu :)

ilo53

ilo53

Üye
katılıyorum sorgulamayı cozsek ıyı olurdu

paradox1026

paradox1026

Üye
4440535 i arayın yokmu Kontorunuz dur ben sorayım:)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Kontorler ile ev aranabiliyor, Denedim. Sorgulamayı ise bulamadım. *123*1# den 50 ye kadar denedim birşey çıkmadı. Deneyecek varsa 50 den sonra denesin

ilo53

ilo53

Üye
aradım musterı hızmetlerını dedıkı ılerleyen saatlerde tekrar arayın bu kntrlerı ıse sadece turkcellılerle konusabılıcegız .oyle dedı kendınn bıle haberı yok

imece iletişim

imece iletişim

Üye
Kontorler ile ev aranabiliyor, Denedim. Sorgulamayı ise bulamadım. *123*1# den 50 ye kadar denedim birşey çıkmadı................................mükemmel aynen bende denedim işin içinde cıkamadım..........müşteri hizmetleride cıkamadı cıkan babayiğit varmı .......................................

ilo53

ilo53

Üye
ben ev telefonunu aradım ama kntr gıttı

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar musterı hızmetlerını aradım dedıkı heryone degıl bırde *123*17# ıle ogrenıyorsunuz dedımkı olmuyo dedıkı 2-3 gun sonra bakın sonra bızı arayın tanımlanmamıs olabılır

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
ben ev telefonunu aradım ama kntr gıttı

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar musterı hızmetlerını aradım dedıkı heryone degıl bırde *123*17# ıle ogrenıyorsunuz dedımkı olmuyo dedıkı 2-3 gun sonra bakın sonra bızı arayın tanımlanmamıs olabılır

EVET EV İ ARAYINCA GİDİYOR :@ SAÇMALIK ABİDESİ :bann: :naughty::naughty::naughty:

ilo53

ilo53

Üye
kntr yok ama vodafoneyı arıyorum bedavalardan dusuyor ama ev telefonlarını aramıyor bıde musterı hızmetlerını aradım onlıne ıslemden bakılıyomus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt