Arkadaşım kedisini bana verdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım kedisini bana verdi
Şu an kucağımda yatıyor, sizce ne yapmak lazım ? :ehe ürküyo herkesden, bir tek bende uslu duruyor.. Çok tatlı ama :)

Pure Life

Pure Life

Üye
Ne yapıcn mıncıkla:)

Pure Life

Pure Life

Üye
yerim ben onun burnunu adı ne olacak

Esra Yetiş

Esra Yetiş

Üye
Mıncıklıyo tabi kucağından hiç indirmiyoki

Kedi besleyen yok mu bi akıl verin :') Yazık alışamadı henüz koltuk arkalarına kaçıyo.Napmak lazım :)

Pure Life

Pure Life

Üye
zamanla alışır normal korkması

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Eee ne zaman ain yapıyoruz kediye ? :ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Ain'e gerek yok direk kes kafayı :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
hayırlı olsun :ehe ben besledim .. sakın kedi mamasına alıştırma yarın öbür gün sokağa atarsan aç kalır :ehe ufak sosislerden 2 tane veriyordum ben aralarda da süt yemeği bitince de okşa onu :ehe kumluğu vardır inşallah :ehe oyuna gelince sana tavsiyem lazer kullan ..lazer ışığını nereye tutarsan ışığı kovalamaya gidiyor çok komik oluyor :ehekaşınmaya başlarsa pire spreyi kullan yoksa evi pireler basıyor başıma geldi :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Tebrik ederim Salih, sen de artık bizden birisin :)

Ömür boyu çeşitli hayvanlar, 10 yıla yakın süredir de kedi besleyen biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki kedi beslemek gibisi yok! Hiç bir şey yapma, sadece onun kendini yalamasını izle, o bile yeter!
O kadar esnektir ki kucağına aldığında hiçbir rahatsızlık çekmezsin. Çok temizdirler! Kesinlikle nankör değildirler.
Büyük bir asaletleri vardır.
Kedi beslemek dünyanın en keyif verici şeylerinden biri!..

Ama yine de eğer ilerde sokağa atacaksan ya da bakamıyorum diye birisine vereceksen hiç besleme. Yazık, günah.
Atmayıp besleyeceksen de whiskas gibi ıslak mama kullanma. Kuru mama al. Royal Canin iyi bir markadır mesela.

Fotoğrafını isteriz :)

turkordu

turkordu

Üye
Hayırlı olsun bir resmini görmek isteriz.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
çekerim bu gün :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Tebrikler Salih.. Çok güzel bir şey yapmışsın.. :)

İnan bana hiç pişman olmayacaksın.. Hiç ilgilenmesen bile o senin dikkatini çekmek için elinden geleni yapacaktır. Korkması doğaldır çünkü alıştığı ortamdan uzaklaşıp başka bir ortama geldi ve alışması uzun sürmeyecektir. Evinizde bir neşe kaynağı var bunu unutmayın.. :) ASLA VE ASLA KEDİLERİN NANKÖR OLDUĞUNU DÜŞÜNMEYİN !.. ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
pis tırmalıyo, elimi ısırdı :ehe :nono: su su diyince camlara kapılara saldırıyo :ehe

researcher

Üye
sende elini agzına sokma kedinin....bak bide durtuyo hayvanı....

sopayı napcan....yoksa.. !!!!

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
iyi bak kediciğe sütünü eksk etme :) sakın aslan sütü verme :ehe

pisicikk

pisicikk

Üye
:) ne güzell !!! :D
ben de yakın zamanda bir kedi alıcam :)
çok şanslısın Salih :) seninle oyun oynuyor :)
elini kasıtlı olarak ağzına versen bile ısırmaz (tabi cinsine bağlı ama) oyun yapıo :)
tuvalet problemini hallettiniz mi bilmiyorum ama şuan birbirinize yeni alışacağınız için, en çok gittiği yere (koltuk altı-arkası vs) kumunu koyun, birkaçkez de kendin götür kumuna koy derken alışacaktır.. daha sonra kumun yerini istediğiniz yere koyun ve yine kediye gösterin ki değiştirildiğini görsün :)
çok akıllıdırlar :) çabuk uyum sağlarlar :)
gerçekten çok sevindim :)
umarım benim de en kısa zamanda kedim olur :)
fotoğrafını görmek isteriz en kısa zamanda :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
sende elini agzına sokma kedinin....bak bide durtuyo hayvanı....
sopayı napcan....yoksa.. !!!!
:ehe

Oyun yapmaktan ziyade yavru kediler dişleri kaşındığı için de ısırırlar, bebek gibi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt