Corrupt Üye Aybin.Kilic' Alıntı: Yalnız değilsin kardeşim. Beraber yiyelim kafayı. - - - Eklendi - - - olmaz olsun kabus gibi çöktü başımıza. Genişletmek için tıkla ... Aybin abi biz izliyoruz 15 yaşımdayım göze batıyorum. Sen bizim abimiz sayılırsın çekinmeden söylüyorsun akraba ortamında yapma bari
Aybin.Kilic' Alıntı: Yalnız değilsin kardeşim. Beraber yiyelim kafayı. - - - Eklendi - - - olmaz olsun kabus gibi çöktü başımıza. Genişletmek için tıkla ... Aybin abi biz izliyoruz 15 yaşımdayım göze batıyorum. Sen bizim abimiz sayılırsın çekinmeden söylüyorsun akraba ortamında yapma bari
Aybin.Kilic Üye Konu Sahibi Kabız Civciv' Alıntı: Allahtan ablam var ve ben onla behzat ç falan izliyorum Genişletmek için tıkla ... Ne ka güzel ne ka güzel - - - Eklendi - - - Corrupt' Alıntı: Aybin abi biz izliyoruz 15 yaşımdayım göze batıyorum. Sen bizim abimiz sayılırsın çekinmeden söylüyorsun akraba ortamında yapma bari Genişletmek için tıkla ... Doğru adamız ne yapalım. Lafımızı esirgemiyoruz. Bu arada bu pepe çalıntı çıktı yahu. Ispanyolların pokoyo çizgi dizisinden araklama olmuş resmen - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: katılıyorum ya iğrenç bişi pepee Allah ..... Töbe töbe Genişletmek için tıkla ... sen zahmet etme ben o görevi bolca yapıyorum....
Kabız Civciv' Alıntı: Allahtan ablam var ve ben onla behzat ç falan izliyorum Genişletmek için tıkla ... Ne ka güzel ne ka güzel - - - Eklendi - - - Corrupt' Alıntı: Aybin abi biz izliyoruz 15 yaşımdayım göze batıyorum. Sen bizim abimiz sayılırsın çekinmeden söylüyorsun akraba ortamında yapma bari Genişletmek için tıkla ... Doğru adamız ne yapalım. Lafımızı esirgemiyoruz. Bu arada bu pepe çalıntı çıktı yahu. Ispanyolların pokoyo çizgi dizisinden araklama olmuş resmen - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: katılıyorum ya iğrenç bişi pepee Allah ..... Töbe töbe Genişletmek için tıkla ... sen zahmet etme ben o görevi bolca yapıyorum....