Arka Planda Çalışan Uygulama Sorunu ( Nokia ) Log,Rehber,Ovi Rehber vs vs

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hornyfootballer

Üye
    Konu Sahibi
Arka Planda Çalışan Uygulama Sorunu ( Nokia ) Log,Rehber,Ovi Rehber vs vs
merhaba,
arkadaşlar ben öncelikle hepimizin başına gelen bir sorundan bahsetmek istiyorum.çeşitli nokia tlf lar kullandım ve hemen hemen hepsinde özellikle N serisinde bu sorunla karşılaştım.sorun ise tam olarak şu örn: log u açtık yani arama kaydı ve sonra çıkış dedik çıktık.ama bu program kapanmıyor ve arka planda sürekli çalışmaya devam ediyor.bir benzeri rehber içinde geçerli rehbere giriyoruz ve çıkış diyip çıktıktan sonra o hala arka planda çalışmaya devam ediyor.işte Kill_Me , handy taskman gbi programlar ile kapatmak zorunda kalıyoruz.şimdi ise firmware ile gelen ovi rehber zımbırtısı çıktı.bu da aynı rehber gibi.siz rehbere giriyorsunuz.rehberden çıkıyorsunuz ama ovi rehber hala arka planda çalışmaya devam ediyor.bir daha rehbere girip ovi rehber sekmesine tıklayıp exit diyorsunuz ama bu seferde rehber arka planda çalışmaya devam ediyor.bunu nasıl çözebilirim ? Yoksa illa başka programlar ile kapatmamız mı gerekir ?
bir sorum daha war ovi rehber sekmesini rehberimden kaldırmak istiyorum.bunu nasıl yapabilecegimi bilen birisi warsa lütfen yardım etsin şimdiden teşşekkür ederim :)

OğuzcanAbi

Üye
kardeş bende de bir çok nokia telefon war son sürümler yüklü orjinal bizde böle bi sorun yok

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
bende de öyle bi sorun :hmmm

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Sorun sizden kaynaklanmıyor zaten :)
Nokia, symbian telefonlardaki rehber,kamera,işlem kaydı gibi acil lazım olacak olan uygulamaların bir sonraki açılışta hemen açılmasını sağlamak için programların progreslerini Nserisi tüm telefonlarda arkaplanda açık tutacak şekilde ayarladı.. Hadi bunları anladık, müzikçalar'ı niye böyle yaptı?:ehe :lol

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bunları kapatmanın en iyi yolu handy taskman kurmanız onunla arka planda çaılşan programları kapatabilirsiniz.

hornyfootballer

Üye
    Konu Sahibi
handy taskman yeterli olmuyor malesef,Kill Me kullanmak lazım çünkü o handy taskman in göstermediği programlarıda gösteriyor.ben kullanıyorum ama sadece bunu düzeltmenin bir yolu warmı diye merak etmiştim.ayrıca bir arkadasımız yorumunda hemen açılması için demiş.ztn arka planda açık olsa 1sn de açıcaksa,program kapalı oldgnda 2 -3 sn de açıyor cok bir süre kaybı yok bence :) nokia halt etmiş diye düşünüyorum :) Ovi rehber sekmesini kaldırmanın bir yolu warmı acaba ?

sublieutenant

sublieutenant

Üye
bunları kapatmanın en iyi yolu handy taskman kurmanız onunla arka planda çaılşan programları kapatabilirsiniz.

Ben jbak Taskman'ı öneririm Nadir ağbi.. Nedeni her programa farklı kurallar koyduğu için.. Yani çalışmasını istemediğiniz bi programa arka planda sonlandır komutu vermeniz yeterli...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt