Arka panelde ses yok ama önde var.acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doa0006

Üye
    Konu Sahibi
Arka panelde ses yok ama önde var.acil yardım
PC yi dün aldım.bi sorun yoktu akşam.bugun açtım müzik dinlemek için.fakat ses gelmiyo arkadan.önceden geliyo.ne yapmam lazım??:vur

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
PC yi dün aldım.bi sorun yoktu akşam.bugun açtım müzik dinlemek için.fakat ses gelmiyo arkadan.önceden geliyo.ne yapmam lazım??:vur

Neyin arkasından ses gelmiyor? Eğer Hoparlörlerden ses çıkmıyor ise o zaman ses alabilmek için, Ses kartı Driver'ını kurmanız gerekir ve kabloyu ses kartı çıkışına taktığınızdan emin olun. Genellikle yeşil renkte olur.

doa0006

Üye
    Konu Sahibi
bi kasanın arkasında var bide önünde bu giriş.bide vga.ses kartı deil.doğru yerde olduğunada eminim:S

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
bi kasanın arkasında var bide önünde bu giriş.bide vga.ses kartı deil.doğru yerde olduğunada eminim:S

VGA Ses kartı yoktur zaten. Onboard ses ( Anakart ile bütünleşik ), PCI ve PCI-E ses kartı vardır. Kasanın önündeki girişler, ön panel olarak kulaklık ve mikrofon girişlerini, arkasındaki girişler ise ses çıkışı, mikrofon, hoparlör ve woofer için "Line Level Audio" çıkışını barındırır. Ses çıkışına bağlı olarak hoparlör ve kabinler yeşil veya siyah ses çıkışından çalışır. Ön paneldeki pembe giriş mikrofon, yeşil giriş ise kulaklık girişidir. Zaten sembollerini görebilirsiniz. Eğer ses almaya çalışıyorsanız arka panel çıkışlarını denemelisiniz.

Ayrıca sorununuzu tam anlaşılır bir şekilde yazarsanız, daha sağlıklı yardımcı olabiliriz.

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
Bnim anladigim o girislerden biri calismiyo. Driverin programinda ayarlari oluyo on panel oldugunda arka iptal oluyo sen onu bi kurcala bide kasanin icindeki minik kablo parcalari varya iste onlardan biri cikmis olabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt