Arena'da şov zamanı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Arena'da şov zamanı!


Galatasaray'da 35 bin atkı, 1500 adet 2 metre ve 1 de 150x50 metrelik bayrakla Çarşamba günü oynanacak Fenerbahçe derbisinde tribündlerde şov yapılacak.

Derbide tribünleri karnaval yerine çevirmeyi planlayan G.Saray’da 35 bin atkı, 1500 adet 2 metre ve 1 de 150x50 metrelik bayrakla şov yapılacak


Süper Lig'de lider F.Bahçe’nin 3 puan gerisinde bulunan G.Saray, yarın oynanacak derbide alacağı galibiyetle zirveye oturmak isterken şov için de tribünleri karnaval yerine çevirmeyi planlıyor. Türk Telekom Arena’da geçtiğimiz sezon mağlup olduğu ezeli rakibini devirip ilk kez F.Bahçe galibiyeti yaşamak isteyen Aslan’da taraftara yönelik dev organizasyon için de geri sayım başladı.


G.Saraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’nin sponsorluğunda hazırlanan organizasyon için 35 bin atkı, 1500 adet 2 metre boyunda bayrak ve de 150x50 metrelik dev bayrak maç saatinde sarı-kırmızılı taraftarların ellerinde olacak.


Geçtİğimİz yıllarda hazırlanan bayrak şovları ile gerek Türkiye’de gerekse Avrupa’da adından söz ettiren G.Saray tribünleri F.Bahçe maçında da bayrak ve atkı şovlarla takımlarına destek olacak.


BİLET İZDİHAMI!
Ayrıca 52 bin kişilik Arena’da oynanacak karşılaşma öncesinde G.Saray taraftarı biletlere hücum etti. Gişelerde izdihamlar yaşanırken özellikle kale arkası biletlerin hemen tükendiği ve sadece 250 ve 400 TL’lik biletlerin kaldığı açıklandı.


Sabahın erken saatlerinden itibaren gişelerde uzun kuyruklar oluşturan ve de biletlerin tükendiği haberiyle büyük hayâl kırıklığı yaşayan G.Saraylı taraftarlar derbiyi Arena’da seyredememenin kendileri için üzüntü verici olduğunu vurguladılar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
312
scarface006
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
348
Kingmortall
ismail
Cevap
1
Görüntüleme
401
ismail


Üst Alt