Arena'da ''altı''n günü!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Arena'da ''altı''n günü!

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, Arena'da ağırladığı Gençlerbirliği'ni de kayıpsız geçti.. İyi kapanan rakibi karşısında ikinci yarıda sonuca giden Aslan, peş peşe 6. galibiyetini elde etti; derbi öncesi puan farkını korumayı bildi..

Galatasaray: 2 - Gençlerbirliği: 0

Stat: Türk Telekom Arena

Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih Kaya, Ujfalusi, Hakan Balta, Engin Baytar, Selçuk İnan, Melo, Riera, Necati Ateş, Elmander

Gençlerbirliği: Özkan Karabulut, Cem Can, Aykut Demir, Kulusic, Ergün Teber, Hurşut Meriç, Mehmet Akgün, Azofeifa, Murat Duruer, Yasin Öztekin, Herve Tum

Gol: Dk. 48 Melo ve Dk. 58 Selçuk (Galatasaray)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
aslanlarım benim :D

India

India

Üye
    Konu Sahibi
emre'nin attığı roket dehşetti, o top nasıl direğe çarpar ya :(

arslansem

arslansem

Üye
Bence yılın en iyi futbolunu oynadığımız maçlardan biriydi.Takım olarak hepsi iyiydi aslanların.Tam olarak takım olgusunu yakalamış durumdayız.Teknik kadro,sahadaki 11,yedek kulübesi ve hatta 18 dışında kalan oyuncularla birlikte emin adımlarla şampiyonluğa gidiyoruz.Bu takımın buradan şampiyonluğu vereceğine inanmıyorum :oke:
Selçuk İnan..Maşallah nazar değmesin..Terim ile mükemmele yakın performansa ulaştı artık.İnşallah böyle devam eder..
9 maçlık galibiyet serisi bozulmuştu sonra takım çok hızlı toparlandı ve üst üste 6.galibiyetimizi de aldık.Rakip iyiymiş içerideymiş dışarıdaymış dinlemedik ezdik geçtik.
Eğer ki haftaya da bu futbol oynanırsa ben fenerbahçeyi yeneceğimizi düşünüyorum.Futbolcuların ruh hali,ilk 11,hakem ve kadıköy etkisini kıracak şekilde olumlu olursa bu takım kolay kolay yenilmez.Yenilseler de canları sağolsun çünkü bu sene bu takımın şampiyon olacağından adım gibi eminim :oke:

----------Eklendi @ 21:50:35 ---------- Yazıldı @ 21:46:07 ----------

Fatih Terim de zaten bu maça derbi kadar önem verdiğini sarı kart sınırındaki oyuncuları oynatarak gösterdi.Bu da çok önemliydi :oke:

Kdr05

Kdr05

Üye
emre'nin attığı roket dehşetti, o top nasıl direğe çarpar ya :(

Aynen. Çok hafif alttan gitse direğe çarpıp girecekti ve müthiş bi gol olacaktı. O değil de Selçuk un golünde herkes Emre vuracak derken Selçuk sağ ayakla ters taraftan nasıl attı ama. Muhteşem bi goldü.

• Beğen
Tepkiler: India
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Gençlerbirliği defans yaparak puan almaya çalışsa da , bu anlayışla alması imkansız gibiydi ... Nitekim de öyle oldu ...
Ayakların da top tutmaktan acizlerdi resmen ...

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
zaten cimbom lehine yorum yapsan disimi kırcm diablos

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Galatasaray ile ilgili bir çok olumlu ve objektif yorumumu aktif olan arkadaşlar bilirler ... :oke:
Sen benimle ilgili yorumunu kendine sakla da , takımınla ilgili yorum yap ...

Konu : Galatasaray ... :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...