G.Birliği - Galatasaray : 3-3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
G.Birliği - Galatasaray : 3-3

Haftanın açılış maçı gol düellosuna sahne oldu.. Gençlerbirliği'ne konuk olan Galatasaray, her iki tarafa da gidip gelen mücadelede 1 puana razı oldu..

Gençlerbirliği: 3 - Galatasaray: 3

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Halis Özkahya, Asım Yusuf Öz, Hakan Yemişken

Gençlerbirliği: Ramazan, Serkan, Aykut, Kulusic, Tosic, Özgür, Cem Can, Hurşut, Azofeifa, Jimmy, Zec

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Hakan, Hamit, Emre, Melo, Amrabat, Burak, Elmander

Gol: Dk 26. Azofeifa (Gençlerbirliği)

Sarı kartlar: Dk. 9 Aykut (Gençlerbirliği), Dk. 11 Melo, Dk. Hakan (Galatasaray)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Olmaz böyle şey. Kadro geçen seneye göre daha iyi, ama sonuçlar daha kötü.
Takım ruhu yok.

• Beğen
Tepkiler: India
haltie

haltie

Üye
Biraz daha dayanamadı gençler

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Selçuksuz bu takım hiçbir şey yapamaz.Selçuk zaten geçen yıldan beri bu takımı sırtlayan isimdi ufak bi sakatlık bu hale düşürdü gs yi..Dur bakalım ben yarın nolacak merak ediyorum 6 tane eksikle napicaz bursa karşısında..

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
gs alır dedim yav

arslansem

arslansem

Üye
Geçen sene ki Galatasaray aklımıza geliyor ve arkadan 'O eski halinden eser yok şimdi' şarkısı çalıyor :)
Takım olarak durgun isteksiz vasat bir oyun izliyoruz bu yıl.8 maçta 9 puan kaybetmişiz. Kasımpaşa ve Bursaspor'u zorla 1 farkla,ilk yarı kopan maçta Antalya'yı 4, 2.lig yolcusu Akhisar'ı hediye gollerle 3-0 yenmişiz. Beşiktaş'tan 1 puanı zor kurtardık,Ordu'da takke düştü kel göründü. Eskişehir'e 1 puan verdik ve Gençlerbirliğinden 1 puanı zor aldık.
Tablo bu. Puan kayıpları elbet olacaktır. Ama oynanan futbol hiç mi hiç tat vermiyor. Puan kayıpları telafi edilir elbet üst üste 5 maç kazanırsın işler yoluna girer.Ama ben bu sene süper kupada Fenerbahçe'yi yendiğimiz maç dışında hiç beğenmedim Galatasaray'ı.Öyle kötüyüz ki her hattımız tel tel dökülüyor.Kademe anlayışı yok yer tutma yok. Nerde o gümbür gümbür oynayan eski Galatasaray...
Milli maç arası dedik tık yok.Avrupa'da durum ortada.Bu futbolla Cluj ile berabere kalırsan iyidir hiç darılmayın.

• Beğen
Tepkiler: haltie
Jitou

Jitou

Üye
Yinede Helal olsun gençlere iyi oynadılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Galatasaray in bu sene hiçbir maçı çatır çatır oynayarak kazanmadığını rakiplerinin bariz hataları ve şansıyla kazandığını söylemiştim daha önce ...
Bu maçta da rakip kalecinin ikramı ve hediyesi ile 1 puan aldılar ...

Galatasaray tat vermiyor ... Böyle devam etmesi dileklerimizle . :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
3 tane atar demiştim bir o kadarda yemiş:hmmm

hidayet02

hidayet02

Üye
Milli Takımdan Dönen Uyuncular Hem Maçtan 1 Gün Önce Döndüler Hemde Çoğu Sakat Döndü. Durum Böyle Olunca Sahayada Koordineli Bir Takım Çıkmadı. Önümüzdeki Maçlara Bakacağız...

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...