Kan kaybı devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Kan kaybı devam ediyor

Bursaspor yenilgisiyle zirve yarışında yara alan lider Galatasaray, Medical Park Antalyaspor'la yenişemedi.. Rakibi karşısında son bölümleri 10 kişi oynayan Aslan, hem 2 puan; hem de Baros'u kaybetti..

Galatasaray: 1 - Medical Park Antalyaspor: 1

Stat: Türk Telekom Arena

Hakemler: İlker Meral, Volkan Narinç, Hakan Yemişken

Galatasaray: Muslera, Ujfalusi, Gökhan Zan, Semih Kaya, Hakan Balta, Melo, Emre Çolak, Selçuk İnan, Engin Baytar, Riera, Elmander

Medical Park Antalyaspor: Ömer Çatkıç, Erkan Sekman, Ali Turan, Deniz Barış, Musa Nizam, Musa Aydın, Kerem Şeras, İbrahim Dağaşan, Emrah Başsan, Mehmet Eren Boyraz, Mehmet Yılmaz

Goller: Dk. 21 Emrah Başsan (Medical Park Antalyaspor), Dk. 35 Melo (Penaltıdan) (Galatasaray)

Kırmızı Kartlar: Dk. 72 (Galatasaray)

serserim1905

serserim1905

Üye
la bu takımı anlamıyorum ya fener yenilir bunlar yenilir bjk berabere kalır bunlarda kalır ne ayak ya

India

India

Üye
    Konu Sahibi
hakem çok kötüydü orda ne oldu bilmiyorum ama baros'a verilen kart çok ağırdı

greenmile

greenmile

Üye
küfür edersen kartı yersin başka bir sebebi yoktur bence

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Maç başından beri Antalyaspor mükemmel mücadele etti gerçekten ...
Baros her maç hakemlere küfür ediyor . Helal olsun İlker Merale ... Acımadan direk çıkardı kırmızıyı ...:oke:

Ama maçın genelinde hakem kötüydü diyebiliriz ... İlk yarı Selçuk a yapılan hareket bence penaltıydı ... Ama Galatasaray da kazanmayı hak edecek bir oyunda oynamadı hani ...:oke:

cargo3230

cargo3230

Üye
hava şartları çok kötü eskişehir şimdi bu maç iki takımda kötü şartlarda oynuyor ama iyi takımlar böyle sahalarda daha çok etkileniyor ......:ah

arslansem

arslansem

Üye
Puan kaybını hakeme bağlamak haksızlık olur.Ama şu ülkede artık iyi hakemimiz yok denilecek kadar az.İlk yarı Selçuk'a yapılan ikinci yarı sağ taraftan elle oynama penaltı.Baros küfür etmediyse keyfinden çıkardıysa ki zannetmiyorum yanlış.Baros orada biraz önce aynısı oldu faul verdin dedi çekti gitti.Küfür dışında başka duruma verdiyse helal olsun.Olumsuz hava koşulları ve takımın bozulan ritmi Antalya'nın direnciyle karşılaşınca 1 puana razı olduk.
Bu takıma transfer şarttı yapmadılar bir türlü nedense.Yıl sonuna kadar Terim ne yapacak merak ediyorum.Riera,Engin,Sercan,Emre bu gibi maçlarda yetersiz kalıyor.
Her takımın yıl içerisinde düşüş yaşadığı bir süreç vardır.Hangi takım bu süreci en az kayıpla atlatırsa şampiyon olur.Şimdilik dur diyemedik.Hala daha liderken umarım takım kendine gelir bir an önce

Clapton

Clapton

Üye
Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden...

mdma

mdma

Üye
tam takıma yeniden ısınmıştım la gene bozuyo

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
Arkadaşlar bugünkü maçı seyrettiniz mi bilmiyorum ama yoğun kar yağışı altında oynandı. Henüz kar yüzü görmemiş ya da kar yağışı altında maç deneyimi yaşamamış Antalya'nın sanki 5-0 gerideymiş gibi baskılı oynaması dikkatinizi çekmiştir sanırım. Şimdi diyeceksiniz ki Galatasaray çok mu deneyimli yani! Tamam, anladık ama benim asıl eleştireceğim konu Galatasaray ya da Antalya'nın mücadele edişi değil. Arkadaşlar benim tek kızdığım husus şu: Ya sen, o kadar para harcayıp, daha doğrusu Ali Sami Yen karşılığında yaptırdığın Avrupa'nın en modern statları arasında ilk 5 te yer alan bir stada sahipsin. Son derece mükemmel bir stadın var ve üstünü paraya kıyıp kapattırmadın ya da kapattıramadın. O stadın üstünün kapalı olması gerekirdi. Şimdi de çekiyorsun bu rezilliği işte. Ne olacak şimdi? Bunun "yağmur" u da olacak "kar" ı da "dolu" su da. Yazık... Çok yazık... Diğer stadlar kapalı mı ki diye yorum yapmayın arkadaşlar. Aynı kefeye konulması bile yanlış değil mi sizce? Durun bakalım daha ne sorunlar yaşatacak bu yöneticiler...

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
aynen ya bende aha cimbom süper gidiyo bu aralar diyorum bi bakıyorum beraberlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...