Aref Ghafouri 'nin Hilesi - Yetenek Sizsiniz Yarı Finalist Aref Hile Videosu

Sponsorlu Bağlantılar

ebuş...

ebuş...

Üye
süper bi şovdu ya şok etti milleti çok iyi yapıyo işini :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kim bu adam yahu .?
Tv den epey bir uzak kalmışım . Ulan askerlik , birgün seni de devireceğim . :D

Sidretül Münteha

Üye
:ehe

Mert

Mert

Üye
Okulda herkes dünkü gösterisini yapmaya çalışıyordu:kop:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
:d::d:

Bu konunun hit alacağını biliyordum :d:

erdem_oglan

Üye
yaaaw millet hepsini anladımda o video yu nasıl ve neresinden çıkardı onu anlamadım ya çocuğun dediği gibi planlanmış jürinin de içinde olduğu bir oyundu, yda manyak kesti herif bizi :-}

CoDeYs

CoDeYs

Üye
ama her ikisinde helal olsun ikiside bizim göremediklerimizi sergiledir yada kandırdılar herneyse işte :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
yaaaw millet hepsini anladımda o video yu nasıl ve neresinden çıkardı onu anlamadım ya çocuğun dediği gibi planlanmış jürinin de içinde olduğu bir oyundu, yda manyak kesti herif bizi :-}

:D Valla benimde aklıma geldi uri'ninde içinde olduğu bir show olarak :) Ve cidden az veya çok Aref'in beyin okuma gücü var :) Bundan eminim :):)
ama her ikisinde helal olsun ikiside bizim göremediklerimizi sergiledir yada kandırdılar herneyse işte :D

Cidden haketti , inşallah o kazanır :) Ama ben bu konuyu açtıktan sonra kazanır mı bilemem :D
Fakat inşallah kazanır :) Favorim Aref;)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
video izlenme sayısı 200 bin olck şansı azalıyor :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
:d::d: Bilemem :d:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
:ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
:D Bu yarışmayı kazanmak istiyorsa , benide görsün :naughty: örneğin numaralarının en ince ayrıntısına kadar :naughty:

--------------- Ekleme ---------------

19519 sadece bir sayıdır peki fragmanda gösterilen türkiye için önemli tarih nerede :naughty:

Yok kesmişler kesin bunda yarışma yönetiminin parmağı var :)

--------------- Ekleme ---------------

İşte buda bahsettiğim bölüm

Necmati

Necmati

Üye
bırakın şu çocuğun peşiniii :ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
bırakın şu çocuğun peşiniii :ehe

Ben bu kadarlık araştırmacı hayatımda böyle bir yorum görmedim :d::d:

Aref'cim :naughty: HİT alıyor bu yüzden sırlarını açıklamaya devam edeceğim :D takii knkm olana kadar :naughty::d::aha:

Necmati

Necmati

Üye
Ben bu kadarlık araştırmacı hayatımda böyle bir yorum görmedim :d::d:

Aref'cim :naughty: HİT alıyor bu yüzden sırlarını açıklamaya devam edeceğim :D takii knkm olana kadar :naughty::d::aha:
biliyom takılıyom hit aldığın doğrudur..
Dün Dünyada en çok seyredilen 3.video
Türkiye'de 1. Video olmuş.. :aha::aha::aha:

Perfect!

Üye
yahu bende bişey sandım ya :D

adam ilizyon yapıyomuş. şimdi izledim yaptığı şovu. daha öncekinide. çok iyi sov yapıyo.
ve hayatını kadere bağlamış biri. şovdan önceki konuşmadada kader geçiyodu. kaderi değiştiremem diyerek insanların kendinin geleceği gördüğüne inandırıyor.

öte yanda mentalizmle ilgili ve onuda iyi yapıyor.
kaşık bükmenin tek hilesi kaşıkların özel olma olasılığı. ama her koşulda yapabiliyorsa telekinezi yapabiliyor demektir. ki bu ilizyondan farklı ve daha zor.
ilizyon için şov yapmayı bilmek önemlidir...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
:d::d: Sonuç olarak iyi bir ilizyon gösterisi yapıyor kendinisi buradn tebrik ediyorum :)

Fakat herkes nasıl yaptığını merak ediyor ve bende bunları araştırıp bulup sizinle paylaştım :D:D

Maxi Ar-Ge :D

Perfect!

Üye
:d::d: Sonuç olarak iyi bir ilizyon gösterisi yapıyor kendinisi buradn tebrik ediyorum :)

Fakat herkes nasıl yaptığını merak ediyor ve bende bunları araştırıp bulup sizinle paylaştım :D:D

Maxi Ar-Ge :D

sanki sen yaptın ya :D. bulmuş. senin verdiğin videoyu halen açamadım :D
ne diyo

Üst Alt