Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
süper bi şovdu ya şok etti milleti çok iyi yapıyo işini
DiaBLoS
Admin
Kim bu adam yahu .? Tv den epey bir uzak kalmışım . Ulan askerlik , birgün seni de devireceğim .
Sidretül Münteha
Üye
Mert
Üye
Okulda herkes dünkü gösterisini yapmaya çalışıyordu
Kobra_FighterTR
Üye
Konu Sahibi
Bu konunun hit alacağını biliyordum
erdem_oglan
Üye
yaaaw millet hepsini anladımda o video yu nasıl ve neresinden çıkardı onu anlamadım ya çocuğun dediği gibi planlanmış jürinin de içinde olduğu bir oyundu, yda manyak kesti herif bizi :-}
yaaaw millet hepsini anladımda o video yu nasıl ve neresinden çıkardı onu anlamadım ya çocuğun dediği gibi planlanmış jürinin de içinde olduğu bir oyundu, yda manyak kesti herif bizi :-}
adam ilizyon yapıyomuş. şimdi izledim yaptığı şovu. daha öncekinide. çok iyi sov yapıyo.
ve hayatını kadere bağlamış biri. şovdan önceki konuşmadada kader geçiyodu. kaderi değiştiremem diyerek insanların kendinin geleceği gördüğüne inandırıyor.
öte yanda mentalizmle ilgili ve onuda iyi yapıyor.
kaşık bükmenin tek hilesi kaşıkların özel olma olasılığı. ama her koşulda yapabiliyorsa telekinezi yapabiliyor demektir. ki bu ilizyondan farklı ve daha zor.
ilizyon için şov yapmayı bilmek önemlidir...
Kobra_FighterTR
Üye
Konu Sahibi
Sonuç olarak iyi bir ilizyon gösterisi yapıyor kendinisi buradn tebrik ediyorum
Fakat herkes nasıl yaptığını merak ediyor ve bende bunları araştırıp bulup sizinle paylaştım