Aref Ghafouri 'nin Hilesi - Yetenek Sizsiniz Yarı Finalist Aref Hile Videosu

Konu Sahibi
Var abi o yeşilli kızın teki kesin yardım ediyordu

zaza

Üye
Allah bilir

Necmati

Üye
Konu ile alakalı etiketler: aref ghafouri sırrı, aref ghafouri sırrı çözüldü, aref sırrı çözüldü, aref ghafouri, aref ghafouri nin sırrı çözüldü, aref ghafouri kader sırrı, aref ghafourinin sırrı, aref sırrı çözüldü 21 02 2011, aref ghafouri nin ailesi, aref ghafouri nin sırrı, aref ghafouri sırrı kader, youtube aref ghafouri, beyin aref ghafouri sırrı, youtube aref, aref sırrı çözüldü kader, aref ghafouri ailesi, aref ghafouri nun sırrı, aref sırrı çözüldünü anlatan adam, aref ghafouri çözüm, aref ghafouri kaderin sırrı, aref sırrı youtube, aref çözüm, aref in ailesi, aref srrnn zm, aref ghafouri 2 sırrı

iki günde oluşan etikete bak

Konu Sahibi
HİT alan bir konu paylaştım yılın konusu seçilmesi gereken bir konu

zaza

Üye
Fazla havaya girmeyelim

Konu Sahibi
Konuyu 3 kişi okuyor 1 kayıtlı üye ve 2 misafir Bu konuyu açıldığı gün 15 kişi okuyordu halaa okuyanlar var

zaza

Üye
Araştırıyolar çünkü

Konu Sahibi
Neyse Ben tarışmaya girmeyi sevmem

yorum varsa alalım ?

--------------- Ekleme ---------------

Yarı finalde yaptığı gösterinin sırrı'nıda bulup sizlerle paylaştım

hakan bu işe kendini çok kaptırdı ben ilk şovdan ne halt yediğini biliyodum hatta bu çocuk yüzünden kaç kişiyle tartıştım şimdide süha sen haklıymışsın felan: ellerine sağlık hakan iyi bir konu ele aldın

Konu Sahibi

Rica ederim

Bu konunun linkini atarsın artık arefin bütün sırları var diye

Revengeful

Emekli Yönetici
Bazı saflarda sihir yaptığını sanıyordu ya.. Onların hilesi nasıl olur diyip duruyorlardı.. Tartıştık, sinirimi bozdular

Konu Sahibi
Bazı saflarda sihir yaptığını sanıyordu ya.. Onların hilesi nasıl olur diyip duruyorlardı.. Tartıştık, sinirimi bozdular

o saflara acıyorum sihir denen birşey yok ancak büyü denen birşey var Ve bunları büyü ile yapmakda imkansız büyü ile olabilseydi cep yakmayan araba yaparlardı

Revengeful

Emekli Yönetici
Yapılabilir. O elindeki yüzüğe dikkat et.. Her programda o yüzüğü takıyor. Bu tarz takılara ruhani varlıklar yerleştirilebiliyor. Ve takıyı takan kişiye itaat etmek zorunda oluyorlar.. Bu bilinen birşey..

Perfect!

Üye

ciddi olamazsın

zaza

Üye
Gayet ciddi ...