Aref Ghafouri 'nin Hilesi - Yetenek Sizsiniz Yarı Finalist Aref Hile Videosu

Konu Sahibi
sanki sen yaptın ya . bulmuş. senin verdiğin videoyu halen açamadım
ne diyo

Kullanıcı hataları , garanti kapsamına girmiyor efendim

Yalnız ipucu olarak söyleyeyim DNS ayarlarınızı değiştirmeniz gerekmektedir.DNS ayarları ise şöyledir;
8.8.8.8
8.8.4.4

İşletim sisteminizi söylerseniz size bu ayarları girmenizde yardımcı olabilirim

Perfect!

Üye

bana işimi öğretme demiştim daha önce

bkz.

bana işimi öğretme ama

bilmediğim şeyler söyle bana
sen giderken ben dönüyodum

ancak sorun dns ile çözülemyor. sanırım ıp ile alakalı. bi ara çözmüştüm yine gitti. artık uğraşmıyorum

Konu Sahibi

bilmediğim şeyler söyle bana
sen giderken ben dönüyodum

ancak sorun dns ile çözülemyor. sanırım ıp ile alakalı. bi ara çözmüştüm yine gitti. artık uğraşmıyorum

bu program işine yarar
Tabi gerçekten izlemek istiyorsan

Perfect!

Üye
bakalım. umarım..

ama izlediğim videodanda ilizyon hilelerini az çok tahmin ediyorum. kartlardaki hile yeni başlayanların öğrendiği bi hile
ama kaşık bükme ve artist i bilmek telepati ve telekinezi... eğer sahneye çıkanlar hileli değil ve kartlarda tek bir isim yazmıyorsa

ama ilizyon bir şovsa güzel yapmış adam

videolu konu açmayın

hoparlörüm yokta

Konu Sahibi

Verdiğim program mutlaka işe yarar çünkü proxy adresi değiştirerek yasaklı sitelere giriş yapıyor

ayrıca sahneye çıkan biri hileli gibi

pm ye gerek yok burdan da olur hakan her türlü çalışan hoparlör kabulum

Perfect!

Üye

Verdiğim program mutlaka işe yarar çünkü proxy adresi değiştirerek yasaklı sitelere giriş yapıyor

ayrıca sahneye çıkan biri hileli gibi

valla insanlara dikkat etmedim ama yarı final de acunun eli var. hileye müsade etmiş gibi geldi bana. çünkü bi insan kendine ait olmayan bi şovda yapamaz o gösteriyi

Konu Sahibi

Utku

Üye
Bunu çözebilirsiniz ama bunu elinize yüzünüze bulaştırmadan hiçbir hata yapmadan sunamassınız

CoDeYs

Üye
adamların işi o aslında ilizyon mantık yanı ha yaptıkları çıksın ha çıkmasın sizin benim yapacagınız olayda o benim fikrim

Dafny

Üye
Alışveriş merkezini yok etsin de inanırız.

Konu Sahibi
Düşünsenize Millet içeride alışveriş yapıyor Aref alışveriş merkezini kaybetmiş hiç kimsenin haberi yok

Revengeful

Emekli Yönetici
Bende yakında kendimi kaybedecem

Mert

Üye
Utku™;3231234' Alıntı:
Bunu çözebilirsiniz ama bunu elinize yüzünüze bulaştırmadan hiçbir hata yapmadan sunamassınız
+1