Archos’tan 50d Oxygen akıllı telefon duyurusu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Archos’tan 50d Oxygen akıllı telefon duyurusu geldi
Archos’un yeni akıllı telefonu 50d Oxygen Mayıs ayında satışa sunuluyor…



Genellikle Çin, ABD, Japonya ve Güney Kore merkezli firmaların sunduğu akıllı telefon modelleri daha fazla pazarda karşımıza gelirken, büyük Avrupalı üreticilerden bir tanesi de Archos olmakta ve firma yeni bir akıllı telefon modelini daha resmi olarak duyurdu.



Fransa’nın büyük akıllı telefon üreticilerinden olan firma Oxygen ailesine yeni bir model daha ekledi ve yeni akıllı telefon Archos 50d Oxygen olarak adlandırılmış. Bu yeni model iki sene önce sunulan Archos 50c Oxygen modelin halefi olarak geldi.

Archos 50d Oxygen, 5″ büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip ve bu cihazın ekran çözünürlüğü de 1920×1080 piksel Full HD olmakta. Yonga seti ise daha çok Asya üzerinden sunulan cihazlarda yer alan yonga setlerini üreten MediaTek’in geliştirdiği 1.3Ghz saat hızında sekiz çekirdekli işlemcili MT6753 olarak konumlandırılmış.

2GB sistem belleğine sahip olan Archos 50d Oxygen, ayrıca 16GB dahili veri kapasitesi içeriyor. Bu akıllı telefonun veri kapasitesi microSD kart desteği ile de arttırılabilmekte. Cihaz 4G LTE ve dual SIM özelliği ile geliyor.

13MP arka kamera içeren akıllı telefon 5MP ön kamera içeriyor. Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonun ölçüleri 141.4 mm x 70.8 mm x 8.2 mm olurken, ayrıca ağırlığı da 140gr.

Archos 50d Oxygen akıllı telefon Mayıs ayında satışa sunulacak…

Archos’tan 50d Oxygen akıllı telefon duyurusu geldi - MaxiCep
 


Üst Alt