Arbaistandan Nokia 701

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bilgisayar sistemi ne? Ve telefon RM kodu ne?

- - - Eklendi - - -

az önce öğrendim bu tarihte başlamış harç olayı, ben telefonu yarın pasaporta işletecektim gitti 100 kağıt

sağlık olsun da kayıtsız nasıl Kullanıyorsun?

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar sistemi ne? Ve telefon RM kodu ne?

- - - Eklendi - - -

sağlık olsun da kayıtsız nasıl Kullanıyorsun?
Bilmiyorumki çalışıyor sorunsuz herhangi bi uyarı mesajı da gelmedi. Win 7 64 bit. rm-774

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
sonra sıkıntı çıkar ama, bloke olur diye düşünüyorum, bence şimdi uğraşma bir araştıralım sonra BTK nın oyununa gelme.

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
    Konu Sahibi
sonra sıkıntı çıkar ama, bloke olur diye düşünüyorum, bence şimdi uğraşma bir araştıralım sonra BTK nın oyununa gelme.
tamam o zaman yarın işleteceğim büyük ihtimal ve bu arada şimdi bi aksilik olur işletmeden önce bloke olursa işletince açılır mı ? bildigim kadarıyla 1 ay kullanılabiliyor 17 gün oldu benim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
tamam o zaman yarın işleteceğim büyük ihtimal ve bu arada şimdi bi aksilik olur işletmeden önce bloke olursa işletince açılır mı ? bildigim kadarıyla 1 ay kullanılabiliyor 17 gün oldu benim

evet bir ay içinde işletmen gerekir, bloke olursa işlem yapıldıktan sonra kullanılıyor. BTK ürün kaydından sonra sıkıntı çıkmaz inşallah.

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
    Konu Sahibi

evet bir ay içinde işletmen gerekir, bloke olursa işlem yapıldıktan sonra kullanılıyor. BTK ürün kaydından sonra sıkıntı çıkmaz inşallah.
peki abi sağolasın su an bi işlem yapmıyoruz heralde

fnldstntn

Üye
Bloke oşsa bile kayıt ettirdikten sonra en geç 48 saat içinde açılıyor...

- - - Eklendi - - -

Bloke olsa bile kayıt ettirdikten sonra en geç 48 saat içinde açılıyor...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bence bekle işlem yaparız aslında onlara sadece imei gerekli, ama bu kadar zaman kullanmışsın bir iki gün daha bekle derim. Sonra Türkçe variantları flaş at telefon senin güle güle kullan.

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
    Konu Sahibi
tamam bekleyelim o zaman

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Hocam Allah'ını seversen Arbaistan ne yav :ehe

cyber

cyber

Üye
demek Arbaistanda telefonlar çok ucuz vay be ordan getiriyim bende telefonda ben o dediğin yeri haritada bulamadım :)

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
    Konu Sahibi
demek Arbaistanda telefonlar çok ucuz vay be ordan getiriyim bende telefonda ben o dediğin yeri haritada bulamadım :)

ters kose oluruz diye hepiniz turkceye dikkat etmeye basladiniz iyi bisey bu :D

slm5288

Üye
kardeş ben iki ay kadar önce medineden 420 tl ye aldım ,aldığım satıcı türkçe dili yükleyip veriyordu.cihaz bence mükemmel tek eksiği bana göre şarj bende birgün anca gidiyor.cihazı türkçe kullanman için nawfrimden 059H048 kodlu yazılımı (111.030.0609.019 versiyonunu indir ,phonex yazılımı yada jaf yazılımı ile cihazına kur.sorunsuz kullanırsın ben öyle yaptım.

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben iki ay kadar önce medineden 420 tl ye aldım ,aldığım satıcı türkçe dili yükleyip veriyordu.cihaz bence mükemmel tek eksiği bana göre şarj bende birgün anca gidiyor.cihazı türkçe kullanman için nawfrimden 059H048 kodlu yazılımı (111.030.0609.019 versiyonunu indir ,phonex yazılımı yada jaf yazılımı ile cihazına kur.sorunsuz kullanırsın ben öyle yaptım.
onu yapacagimda daha pasaporta isletmdim islettikden sonra yukleyecegim sarj i yinede cok kotu degil 1 gun boyunce dengeli kullanirsam yetiyor

umt07

umt07

Üye
Hakan kardeşim, bence önce telefonu kayıt ettir, boşver türkçe dil seçeneğini flaşla uğraşma bir süre kullan hevesini al sonra flaş falan atarsın. Ben ingilizce kullanıyorum zaten rusça bile kullansan herşeyin yerini bildiğim için günlük kullanımda sıkıntı olmuyor. Yani türkçe olup olmaması çok sorun değil tabi milli bir sıkıntısı yoksa senin için, bu arda arbaistanmı yazıyormuş orda ben direk arabistan okuyup fiyatına bakmak için dalmıştım valla :ehe

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
    Konu Sahibi
Hakan kardeşim, bence önce telefonu kayıt ettir, boşver türkçe dil seçeneğini flaşla uğraşma bir süre kullan hevesini al sonra flaş falan atarsın. Ben ingilizce kullanıyorum zaten rusça bile kullansan herşeyin yerini bildiğim için günlük kullanımda sıkıntı olmuyor. Yani türkçe olup olmaması çok sorun değil tabi milli bir sıkıntısı yoksa senin için, bu arda arbaistanmı yazıyormuş orda ben direk arabistan okuyup fiyatına bakmak için dalmıştım valla :ehe
zaten ingilizce sknti degil hic. bugun pasaport gelecekti benim ki dolu getirmemis arkadas bugun de yapamadik.cokda onemli degil turkce olmasi.cok dikkatli uyeler var masallah gozlerinden kacmiyor birsey :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt