arayanın ismini söyleme

Sponsorlu Bağlantılar

mkemalynd

mkemalynd

Üye
    Konu Sahibi
arayanın ismini söyleme
Arkadaşlar telefonuma telefon çalarken arayanın ismini söyleyen bi program arıyorum lütfen yardım edin...

Ocean258

Ocean258

Üye
telefonun ne marka modeli ne ?

fireman87

fireman87

Üye
Öyle bi program yok sanırım, Symbian^3 s60'ta vardı o özellik yeni sengmentlerinde varmı bilmiyorum ama..

fthakan

fthakan

Üye
android de olsa güzel olurmus.

nexpow

nexpow

Üye
telefonu
samsung s5830 yani galaxy ace öyle birşey yok ama varsada henüz paylaşılmamış

mkemalynd

mkemalynd

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy ace

----------Eklendi @ 14:47:23 ---------- Yazıldı @ 14:45:02 ----------

ben birkaç yerde buldum programlardan

Saymy name

who isit'

program adları bunlar ancak telefonum tamirde oldugu için deneyemedim.deneyip olup olmadıgını bana soylerseniz sevinirim :evet::evet:

Jetlak

Üye
vardır androidde

mehmetgayır

Üye
var zaten arkadaşım

- - - Eklendi - - -

link yayınlayamadıgım için yazıyorum öcelikle google play den svox turkis indirip kuruyoruz daha sonra svox classic text to speech engine yi indirip kuruyorsunuz güncellemelere evet dowlond diyoruz ve ayarları yapıp hazır
Android Telefonlar için Arayanın İsmini Söyleme Programı Download

1- Önce Türkçe eklentiyi kurun ve çalıştırın,
2- Sonra svox ses motorunu kurun
3- Kurduktan sonra ayarlardan,voice input &output-->text to speech settings e Default engine den Svox Classic TTS yi seçeceksiniz.
bu ayar sayfasının altında da Svox Classic TTS kutucuğunu işaretleyin.
4. Adımda gelem mesajlar ve mailler ve alarmı okuması için talktome programını kuruyoruz. Talktome ayarlarını nasıl yapacağımızı alttaki resimlerden görebilirsiniz.
5. Adımda MoonReaderPro programını kurarak e kitapları açıp sesli olarak dinleyebilirsiniz.

enver151

Üye
telefonun ne marka modeli ne ?

Slm admin benim tlf samsung s5830 yane ace bu gore arayani soyleyen borprogram ariyorum bende birde samsung s3 mini var bunlara program varmi lutfen yardimci ol

blacktalon

blacktalon

Üye
bunlara ne gerek var zaten gözünle görüyorsun kimin aradığını görme engelli ise işe yarar görebilen biri için ne gerek var kullananlar denk geliyor bazen abaza bi adam bagırıyor arayanın ismini bunu ferman etmek saçma bence

mertekin34

mertekin34

Üye
Symbian^3'te o özellik kendiliğinden vardı.Hey gidi günler ne kullanırdım o özelliği :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt