firat1231
Üye
-
Konu Sahibi
-
symbian artık sevenlerinin gönüllerinde forever oldugerçekte ise hikaye zaten şu limua modelleriyle de tuttu tuttu tutamadı ayvayı yedi nokia
nokianin son kursunu saten lumia serisi
Nokia kendi kendini yakti. Ram, islemci, ekran cözünürlügü konusunda gerekeni yapamadi aslinda N8 Nokia icin amiral gemisi olabilirdi yapamadilar yada kücük düsündüler. O tel 1 gb ram, 1ghz islemci ve en azindan 840 480 cözünürlükle cikmis olsaydi bugun Nokia ve Symbian cok farkli bir alanda olurdu.
Ayrica Nokia kullanicilarini keriz konumuna düsürdü daha iphone cikmadan önce yok imzasiz program yükletmeme, sistemi kilitleme vs vs gibi islere ve üstelikte Iphone ve zaman icinde Android sonrasi bu hatalarindan asla ders almadi.
Ben Nokia 5800Xm icin bu forumda cok yardim aldim o tel kaba olmasina falan ragmen fena degildi en büyük sorunu cok az miktarda Nokianin Ram koyarak kar yapacam sanmasiydi bütün ürünlerinde nokia malzemeden calmaya kalkti.
Ben bundan sonra Nokianin eski haline gelicegini sanmiyorum Windows mobil ile hic bir halt yapamaz en fazla 100 % 10 oda abartili bir rakam aslinda belki cikacak windows 8 ceplere tasinir ve piyasada tutunmayi basarirsa metro arayüz vs vs ile Nokia icin tek sans.
yil olmus 2012 nokia 1ghzli 512 mb ramli teli yeni cikariyor
elop mu topitop mu ismi neydi unuttum
çift çekirdek fazla şarjdan başka birşey ifade etmiyormuşta
yok androidi beğenmiyor yok iphone ile dalga geçiyormuş
bence önce bir kendi durumlarına bakıp gülsünler eleştirsinler
sonra diğer firmalara çamur atsınlar
---------- Eklendi @ 18:41:20 ---------- Yazıldı @ 18:39:50 ----------
eğer çift çekirdek sadece şarjdan ibaret olsaydı tek çekirdek 512 ramlı telefonlar androidde nispeten takılma vs.. gibi sorunlar yaşarken 1.2 1.5 ghz lı çift çekirdekli 1 gb ramlı telefonlar androidi tıpkı applenin ios u çalıştırdığı gibi seri çalıştırmazdı
microsoft windows(pc) ve xbox olmasa bir hiç
haklısın
---------- Eklendi @ 20:54:44 ---------- Yazıldı @ 20:48:30 ----------
2007 yılına kadar piyasada olmayan bir telefondu iphone daha bir kaç yıl öncesine göre dandik hemen bozuluyor kalitesiz telefon denen bir markaydı samsung her ne kadar müşteri desteğini hala beğenmesemde samsung un ve diğer son yıllarda akıllı telefon pazarında ismini duyuran lg htc gibi markalar şu an en gözde modelleri çıkartıp telefon devleri olarak nitelendirilirken bir zamanların neredeyse rakipsiz devi nokia gittikçe dibe vuruyor akıl işi değil
walla ben en son gaza geldim x6 almıştım ikiyıl kadar önceydi sanırım yok dvd kalitesinde çekim yapıyor yok 16 gb hafıza telefonu aldım baktım beş kuruş etmez hemen satmıştım daha jilatinleri duruyorduvalla 5800 a hayallerimin telefonu diyordum iphone 3gs kadar iyi diyordum multi touch bile yoktu
aynen şimdi otelefonun yüzüne bakmamvalla 5800 a hayallerimin telefonu diyordum iphone 3gs kadar iyi diyordum multi touch bile yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?