Araştırma sonuçlarına göre Android'in en büyük rakibi WP7!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
@Favorite sgs2 nin gücü ne win8 in istediği minimum sistem ihtiyacı ne ki microsofttan bahsediyoruz sistemi şu an hem tabletler için hemde pc ler için uyumlu istersen tablet videosu ile pc videosuna bak aynılar telefon için tekrar uyarlıyabilir ve bir ekleme 2000 yılında mobil pazarın bu kadar gelişeceği bilenemezdi ayrıca dediğim gibi intelde piyasaya girdi amd de yakındır bu işlemci fiyatlarını illa ki düşürecektir ve ben bu olayı yarın olucakta demedim birkaç yıl sonra dedim şunuda unutmamak gerek tekrar uyarlandığı zaman(ki wp7 tango sürümünden bahsediliyor bu daha düşük bir sürümü bu da bu dediklerimi kanıtlar) bu düşük sistemlerde de çalışacaktır yani işlemci piyasası bu kadar hızlı giderse tekrar uyarlanmış uygulama ve oyunlar gayet iyi çalışır birde buna oyunlarda grafik ayarları ile oynadığını düşünürsen bunuda yaparsan gayet uyarlanan her oyunu rahay oynayabilirsin ki az piyasaya dön bak tanıtılan çoğu telefonda 1 ghz işlemci var bu artık standart hale geliyor yakında çift çekirdek standart hale gelir yani burdan sonrasınıda kuramıyorsan yapabilieceğim bir şey yok ve çoğu firma atlama noktası olarak görüyor android i çünkü google ilerisini göremiyor anca o sene için hazırlık yapıyor neyse zaten diğer yazdıklarımıda anlamamışsın boşver----------Eklendi @ 07:29:27 ---------- Yazıldı @ 07:22:11 ----------bak windows 8 in videolarını izlemediğin belli misal tabletlerde masaüstü diye bir olay yok en azından bir bilgi al sistem hakkında vd autocad tabletlerde çalışabilir ki ekran kartı(ki oyunlarda esasında autocad gibi programlarda ise nvidia quadro sistem daha mantıklı) önemli ise nvidia kal-el dört çekirdekli bir yapıya hatta 5 sonuncu çekirdek batarya tasarrufu için düşük hızda çalışıyor eh bu güçle programlar çalışır oyunlar içinse şu an çift çekirdek gpu lar mevcut yakında dört çekirdek gpu larada gelir bu güç 1280*720 ekranlı bir cihazı tekrar uyarlanmış bir versiyonu ile gayet iyi bir şekilde telefonda çalışabilir----------Eklendi @ 07:30:46 ---------- Yazıldı @ 07:29:27 ----------bu arada google ın sadece arama hizmetini kullamıyorum tek iyi yaptığı iş bu ama ne aradığıma baktığı için bing e geçmeyi planlıyorum en az onun kadar iyi yeni algoritması ile

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Ahh ah. Zamanında çok dedim wp7 güçlü geliyor diye, dinlemediniz, şimdi de tartışırsınız tabi.

(Bkz. http://www.maxicep.com/android-genel-destek/androidi-zor-gunler-bekliyor-517903.html)

----------Eklendi @ 09:03:08 ---------- Yazıldı @ 08:33:23 ----------

ek olarak, bu haberin kaynağı shiftdelete.net idi fakat oranın objektif (!) fandroid adminleri, 2 sene önce iphone için çıkmış olan uygulamayı "umarız android cihazlarımız için de çıkar" diyen akıllı (!) adminleri 1 saat içinde görüp uçurdular haberi.

Allahtan maxicep öyle bi yer değil

Lenneth

Üye
Maxicep Nokia ci adminlere sahip dogaldir.

Lenneth

Üye
Nereden vardin bu kaniya?
Boyle bir konuyu Symbian bolumune Symbian'in en buyuk rakibi Android Symbianin pazar payindan caliyor diye acsam yemedigim kufur kalmaz, baslik silinir ve 1 ay ban atarlar

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Boyle bir konuyu Symbian bolumune Symbian'in en buyuk rakibi Android Symbianin pazar payindan caliyor diye acsam yemedigim kufur kalmaz, baslik silinir ve 1 ay ban atarlar
Bana da cevap ver bak orada es geçme.

Favorite

Favorite

Üye
Bekleyip görmek lazim şu an android ve ios iyi onlardan birini kullaniyorum. Wp7 yi hic kullanmadim kimsede bana tavsiye etmedi benim icin 2 vardi androidten yana kullandim.

Sarangni

Sarangni

Üye
Bu cihazların fiyatları ne olacak kullanıcılar için önemli olan şeylerden birisi bu. Nokia WP7 cihazları donanım olarak kuvvetli yaparsa fiyatlarda yüksek olur diye düşünüyorum. Şu anda piyasada 300 TL bile Android işletim sistemine sahip cihaz alınabiliyor. Nokia'da WP7 sahip bu tarz cihazlar üretirse iddialı bir konuma gelir.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
actigin konu tartisma cikarmak icin acilmis bir konuysa tabikide silinir. Bu konuyu da kapatmayi dusunuyorum ama silmeyecegim. Konu amaci tartisma cikarmak degil sadece yapilan bir arastirma paylasilmis.. ama bazi uyeler tartisma cikarmislar onlarin mesajlarini da duzenledim aksama da uyaracagim. (Sozlu olarak)

61semih

61semih

Üye
nekadar iyi os lar çoğalırsa bızım ıcın okadar iyi hadi hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Paylaşım için teşekkürler.. Tartışma çıkarmaya müsait olduğu için konuyu kilitliyorum.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt