Uruloki
Üye
@Favorite sgs2 nin gücü ne win8 in istediği minimum sistem ihtiyacı ne ki microsofttan bahsediyoruz sistemi şu an hem tabletler için hemde pc ler için uyumlu istersen tablet videosu ile pc videosuna bak aynılar telefon için tekrar uyarlıyabilir ve bir ekleme 2000 yılında mobil pazarın bu kadar gelişeceği bilenemezdi ayrıca dediğim gibi intelde piyasaya girdi amd de yakındır bu işlemci fiyatlarını illa ki düşürecektir ve ben bu olayı yarın olucakta demedim birkaç yıl sonra dedim şunuda unutmamak gerek tekrar uyarlandığı zaman(ki wp7 tango sürümünden bahsediliyor bu daha düşük bir sürümü bu da bu dediklerimi kanıtlar) bu düşük sistemlerde de çalışacaktır yani işlemci piyasası bu kadar hızlı giderse tekrar uyarlanmış uygulama ve oyunlar gayet iyi çalışır birde buna oyunlarda grafik ayarları ile oynadığını düşünürsen bunuda yaparsan gayet uyarlanan her oyunu rahay oynayabilirsin ki az piyasaya dön bak tanıtılan çoğu telefonda 1 ghz işlemci var bu artık standart hale geliyor yakında çift çekirdek standart hale gelir yani burdan sonrasınıda kuramıyorsan yapabilieceğim bir şey yok ve çoğu firma atlama noktası olarak görüyor android i çünkü google ilerisini göremiyor anca o sene için hazırlık yapıyor neyse zaten diğer yazdıklarımıda anlamamışsın boşver----------Eklendi @ 07:29:27 ---------- Yazıldı @ 07:22:11 ----------bak windows 8 in videolarını izlemediğin belli misal tabletlerde masaüstü diye bir olay yok en azından bir bilgi al sistem hakkında vd autocad tabletlerde çalışabilir ki ekran kartı(ki oyunlarda esasında autocad gibi programlarda ise nvidia quadro sistem daha mantıklı) önemli ise nvidia kal-el dört çekirdekli bir yapıya hatta 5 sonuncu çekirdek batarya tasarrufu için düşük hızda çalışıyor eh bu güçle programlar çalışır oyunlar içinse şu an çift çekirdek gpu lar mevcut yakında dört çekirdek gpu larada gelir bu güç 1280*720 ekranlı bir cihazı tekrar uyarlanmış bir versiyonu ile gayet iyi bir şekilde telefonda çalışabilir----------Eklendi @ 07:30:46 ---------- Yazıldı @ 07:29:27 ----------bu arada google ın sadece arama hizmetini kullamıyorum tek iyi yaptığı iş bu ama ne aradığıma baktığı için bing e geçmeyi planlıyorum en az onun kadar iyi yeni algoritması ile