aranmada geç cvp verme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spyoner

Üye
    Konu Sahibi
aranmada geç cvp verme
merhabalar arkadaşlar...n900 sorunları için bir bölüm göremediğim için konuyu buraya açtım umarım moderatörlerimiz kızmaz :))
gelelim probleme:

beni aradıkları zaman telefonum hemen tepki vermiyor..karşı tarafta çalıyor görünüyor..ama yaklaşık 3-4 çalmadan sonra n900 yanıt verme çıkıyor...bu konuda yardımcı olursanız sevinirim yada daha önce başına böyle bişey gelen varmı..
saygılar
iyi akşamlar..

floridali

floridali

Üye
kullandiginiz ring tonunu degistirip deneyin

spyoner

Üye
    Konu Sahibi
kullandiginiz ring tonunu degistirip deneyin
öneriniz ve ilginiz için teşekkür ederim..hepsini denedim...ama düzelme olmadı...

ayrıca yüklediğim programları sildim...ki problem programlarda...ama hangisi olduğunu bilmiyorum...ama büyük ihtimalle kişiye melodi atama programından kaynaklandı diye düşünüyorum...az önce denedim tlfonu normal şekilde çalışıyor...tekrarda olursa haber veririm..

ilginiz için tekrar teşekkürler...iyi akşamlar...

deserter.06

deserter.06

Üye
ön kameranın orada bir sensör var bu sensör kulagına götürdüdünde ekranı kapatıyor burada telefonun ekran görüntüsünden kaynaklanan bir gec kalma varsa belki normal olabilir telefon cebinizdeyken sensör ekranı kapatır siz cebinizden cıkardıktan 1-2 saniye sonra ekran acılır eger ses den dolayı gecikme varsa ozaaman hatayı baska yerde arayın

spyoner

Üye
    Konu Sahibi
ön kameranın orada bir sensör var bu sensör kulagına götürdüdünde ekranı kapatıyor burada telefonun ekran görüntüsünden kaynaklanan bir gec kalma varsa belki normal olabilir telefon cebinizdeyken sensör ekranı kapatır siz cebinizden cıkardıktan 1-2 saniye sonra ekran acılır eger ses den dolayı gecikme varsa ozaaman hatayı baska yerde arayın

teşekkürler ilginiz için ama problem dediğim gibi programsal bir durumdu...kişiye özel melodi atama programından kaynaklanıyordu...onu sildim düzeldi...tekrardan teşekkürler...iyi günler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt