arankazan sorun ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
arankazan sorun ??
arankazan kampanyasına katıldım oldu baya mart ayında 120 dk arandım fakat bu ayın 20sıne kadar yuklenmesı gerekıyordu 240tl yuklenmedı m.h aradım anlattım olayı dedıler 120dk aranmamısınızdır dedıler bız goremıyoruz aranıp aranmadıgınızı ve konuyu kapadılar dedım ama ben arandım vodafoneden my vodafonedende baktım 138 dk oluyo hesapladım sanıyesı sanıyesıne sonra tekrar aradım dedım ben baktım 138 dk aranmısım sız bakmıs olabılırsınız ama bızım sıstemımızde gorunmuyor sonra ben dedım taleb olusturmak ıstıyorum ılk basta fayda etmez dedıler bosa olusturmayın ben ısrar edınce olusturdular.

sızınde basınıza boyle bırsey geldımı yapılabılecek bırsey varmı hem kampanya yapıyorlar hemde hedıyemızı vermıyorlar.turkcell eskıden boyle degıldı sımdı ıyıce kazıklamaya basladı.:off::off::off::off::off:

ReSSaM288

ReSSaM288

Üye
Sağol bilgi için iyice azıttılar gerçekten kardşe

asigsasi

asigsasi

Üye
Kaç dakika arandığını nasıl öğreniyoruz

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
Kaç dk arandığını öğrenemiyorsun. 15 ile 20 arasında mesaj geliyor şu kadar dk arandin diye mesaj geliyor.Bana her ay geliyordu bu ay gelmedi. Ertesi ay geliyor bu ay arandıysan mayıs ayında gelmesi gerekiyor. Birde artık 1nisandan sonra 180dk aranirsan 180tl geliyor. Yenilendi mart ayında arananlar 120dk aranıp 240tl geliyor.

rapege

rapege

Üye
ben de bu kampanyaya üyeytim ama ne kadar arandığımı örenemiorum

darülmendep

darülmendep

Üye
Bu tür durumlarda ilk aramanızda sıkıştırın arkadaşlar ne derlerse desinler. Cahill MH'yi sıkıştırın ki istediğinizi alabilesiniz

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
cozumlendı neden sordum subattan sonra numara tasınmıs hat oldugu ıcın tasınan numaralardan gelen cagrılar hedıye kazandırmıyormus :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt