aramızda jungle heat oynayan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Rahat geçersin derken demir fırtınalarla bile %50 zar zor yapılıyo

bayramalex

bayramalex

Üye
arkadaşlar şu alligator adlı kahramanın kilidi nasıl açılıyor .tek oyunculu savaşta toplam 800 bin kaynak kazan diyor belki daha fazla kazanmisimdir ama kildidi hâlâ açılmadi

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
@bayramalex günlük verdiği bonuslarla birlikte aldıysan 800 000 i vermez kahramanı. Ayrıca tek oyunculu savaslar dahil değildir bu ganimete

bayramalex

bayramalex

Üye
babil bahçesine vardım 200 bin altın 200 bin petrol veriyor buraya kadar geldim toplasam 800 bini rahatlıkla geçiyor niye açılmadı anlamış değilim sen açabildin mi

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
@bayramalex yazdığımı dikkatli okudun mu ? Tek oyuncu savaşlarında kazandığın ganimet sayılmıyo. Ayrıca toplam kazandığın ganimet değil sadece bi tane PvP savaşında toplam 800 b ganimet çalman lazım . Fakat günlük bonusla beraber geçerse 800 b yi bu sayılmıyo. Normal şartlar altında alman lazım 800 b ganimeti. Bende şu an 11 seviye Alligator var

bayramalex

bayramalex

Üye
anladım kardeş biliyorum zaten onun açıklamasinda yazıyor.bi kere de 800 k toplamam gerektiğini bilmiyordum.bilgilendirdigin için sağol.

yoran09

Üye
@Sucinii diamond citadeli demir fırtına olmadan geçmen çok zor. Demir fırtınan varsa geçebilirsin çok kolay bi şekilde.@yoran09 klanımızı kendinle karıştırma canım ;)
Senle karistirdim :)

Anil-D

Anil-D

Üye
Ya gerekmi var freedomlada olur

besyocuyuz

Üye
arkadaslar bisey sorucam ya ben gelisemiyorum para biriktiremiyorum daha dogrusu.. tam birinden caliyorum biri gelip saldiriyo ve kszandigim tekrar gidiyo o yuzden hep yerimde sayiyorum litfen yardimci olun

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
@besyocuyuz kardeşim casuslarla savaş yaparak ganimet çal ve savaşları kaybedip biraz derece düş. Gelişene kadar düşük derecede kalman senin için faydalı olur

besyocuyuz

Üye
@besyocuyuz kardeşim casuslarla savaş yaparak ganimet çal ve savaşları kaybedip biraz derece düş. Gelişene kadar düşük derecede kalman senin için faydalı olur
ne gibi faydasi olur kardesim biraz bilgi verirsen efer

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Bir kere levelin düşükse düşük kupada kalman saldırı almanı azaltır. Karşına kolay rakipler gelir. Casuslarla savaş yaparsan da ganimet alırsın ve savunma binalarını vs geliştirebilirsin.

enesozer5

Üye
Beyler oyundan anlayan biri varsa numaramı versem whatsapptan mesaj atabilirmisiniz

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
evet oyuna tekrardan başladım var mı klan oluşturmak isteyen 39 levelim klanı olan varsa gelebilirim

kine

Üye
JUNGLE HEATDE KLANA ALIM VARDIR. 72 LEVELIM KLANNTURNUVASINDA birinciyiz. Klan 2. Seviye 3. Seviyeye az kaldı. Demir fırtına dahil her türlü asker atılır gelmek isteyenler gelsin ismi:UAE#Kings

askımm

Üye
clans of clans dan farkını varmı ona gre oynayalım ...S:S::S clans of sıktı baya S::S

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi

askımm

Üye
aynn b bnde kardes :S:

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
minecraft başladım :D