emir3g
Üye
yaklaşık 2 aydır bu oyunu oynuyorum. 2.300 olan derecem şuan 1.300 lere düştü. başarı kazandıkça derecem azalıyor. oyundan nefret etmeye başladım. para kazanıp komuta merkezini 7. seviyeye taşıyamıyorum. başarım 43 adam 50 level gelip beni sömürüyor. başarım 30 larda iken daha mutluydum. daha çok para kazanıyordum. şimdi 35 leveldeki birine saldırsam kaybediyorum.En başta kendimi güçlendirip başarıları öyle kazanıcaktım. Levelimi geri alamıyormuyum :/
Bu bir strateji oyunu Yenemeyeceğin kimse yok yeter ki doğru zamanı kolla.
Sana saldıran birisinin mutlaka bir açığı olacak işte o zaman saldıracaksın. Örneğin uçaksavarları geliştiriyorken sana karşılık veremez işte o zaman 3-5 adet piyonu gözetleme kulesini oyalasın diye göndereceksin veee eşek arıları ile saldıracaksın vs. vs...
Birakin jungle heat i clash of clans cakmasi bir oyundur o yuzden orjinalini oynayin clash of clans candir
İkisini birden oynuyorum hocam ikiside güzelBirakin jungle heat i clash of clans cakmasi bir oyundur o yuzden orjinalini oynayin clash of clans candir
Arkadaşlar bende be junle heat oynuyorum bol shbetli paylaşımlı klan arıyorum var mı öyle bi klan ? Sizinle beraber olabileceğim bi klan ?
Peki teşekkür ederimBu tür oyunlarda sohbet sistemi çok kötü o yüzden pek yok
Klanımızın adı MADE IN TURKEY .turnuva kasıyoruz .level +50 gelebılırsiniz
Öncelikle 2 hesapla oynayabilmen için ya bir tane daha akıllı telefonun olacak ya da 2 tane gmail hesabın . Gmail hesabın varsa çok kolay . Telefonun ayarlar kısmına girip hesapları seçeceksin . Oradan hesap ekleyi tıklayıp bir tane daha gmail hesabı ekleyeceksin . Ekledikten sonra oyuna girdiğinde oyun ayarlarında en altta gmail hesabın yazar . ona tıkla ve diğerini seç . Böylece 2 hesapla oynayabilirsin .arkadaşlar bır telefonda nasıl ıkı hesap ıle oynuyoruz, bılgılendırme yaparsanız sevınırım.... #adana şimşekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?