Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aramasın Gözler O Şimdi Asker ! |~ DİABLOS ALİ ~|
Sponsorlu Bağlantılar
Praetor
Emekli Yönetici
Burcu... Ne kadar erken haber verdin bana. Bugün saat 2'de! Her yolu deneyeceğim en azından bir helalleşmek için. Gerekirse Harem'e gideceğim artık. Umarım orada durur...
EroL
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Fotoğraf falanda çekilin hee
SpeciaL@
Üye
hayırlıyla gitsin hayırlısıyla gelsin
Salihyet
Üye
Buluşma işi iptal oldu
DiaBLoS
Admin
Burcucum , oldukça geç haber ettin .
Normal zaman olsa hay hay . Gelenler oldukça fazla olduğu için biryere gidemiyorum . Zaman zaten oldukça kısıtlı . Hakkınızı helal edin . Sağlık olsun .
Gönüller bir olsun yeterli . Sizleri seviyorum . Sağolun , varolun .
DiaBLoS
Admin
Vay be duygulandım inan ... Gözlerim doldu . Hey gidi günler hey . Ne kadar güzel bir gündü .. Kuzenim de orada . Şimdi o nerede ben neredeyim .. Aslanım benim bitecek bu askerlik inşallah .. Tekrar Adanayı kasıp kavuracağız senle ...
Özlemişim lan sizi hayırsız dostlarım ..
Reşwan
Emekli Yönetici
hımm ali konuya cevap yazmasa göremezdim. sizleri görmek güzel oldu. demekki konuları zaman oldukça incelemek lazım. arkadaşalrınıza böyle bağlı olmak değer vermek güzel birşey daim olsun inşallah..
DiaBLoS
Admin
Çok sağol Mustafa . Gerçekten adam gibi adam arkadaşlarım benim için çok önemli. İnşallah kısmet olur seninle de görüşürüz ... Sevgiler .
Ali kardeşim bugün bize geldi ve askere gitmeden önce vedalaştık, ufak bir buluşma gerçekleşti yani
Askerliğini aslanlar gibi yapıp gel kardeşim. Vatan size emanet
bi kaç fotoğraf ekleyeyim
Kim kimdir diye açıklamaya gerek yok sanırım soldakiler hep ben ortadaki ali sağdaki İsa