Aramasın Gözler O Şimdi Asker ! |~ DİABLOS ALİ ~|

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Burcu... Ne kadar erken haber verdin bana. Bugün saat 2'de! Her yolu deneyeceğim en azından bir helalleşmek için. Gerekirse Harem'e gideceğim artık. Umarım orada durur...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fotoğraf falanda çekilin hee

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
hayırlıyla gitsin hayırlısıyla gelsin:oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
Buluşma işi iptal oldu

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Burcucum , oldukça geç haber ettin .
Normal zaman olsa hay hay . Gelenler oldukça fazla olduğu için biryere gidemiyorum . Zaman zaten oldukça kısıtlı . Hakkınızı helal edin . Sağlık olsun .

Gönüller bir olsun yeterli . Sizleri seviyorum . Sağolun , varolun .

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Vay be duygulandım inan ... Gözlerim doldu .
Hey gidi günler hey . Ne kadar güzel bir gündü .. Kuzenim de orada . Şimdi o nerede ben neredeyim .. Aslanım benim bitecek bu askerlik inşallah .. Tekrar Adanayı kasıp kavuracağız senle ...:oke:

Özlemişim lan sizi hayırsız dostlarım .. :oke:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
hımm:hmmm ali konuya cevap yazmasa göremezdim. sizleri görmek güzel oldu. demekki konuları zaman oldukça incelemek lazım. arkadaşalrınıza böyle bağlı olmak değer vermek güzel birşey daim olsun inşallah..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok sağol Mustafa . Gerçekten adam gibi adam arkadaşlarım benim için çok önemli. İnşallah kısmet olur seninle de görüşürüz ...
Sevgiler .

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ali kardeşim bugün bize geldi ve askere gitmeden önce vedalaştık, ufak bir buluşma gerçekleşti yani :D
Askerliğini aslanlar gibi yapıp gel kardeşim. Vatan size emanet
bi kaç fotoğraf ekleyeyim :)

Kim kimdir diye açıklamaya gerek yok sanırım :D soldakiler hep ben ortadaki ali sağdaki İsa

Normal de adetim değildir eski konuları hortlatmak ama bu da hortlatılır be arkadaş...
Heyyyy gidi günler heyyyyyy . :(
Vallahi gözlerim doldu...

• Cool
  • Beğen
Tepkiler: PALA. ve 0sıfırcı
PALA.

PALA.

Üye
Normal de adetim değildir eski konuları hortlatmak ama bu da hortlatılır be arkadaş...
Heyyyy gidi günler heyyyyyy . :(
Vallahi gözlerim doldu...
Ağa çeteyi toplayın tekrardan :konus: o zamanların perdesi, koltuğu, duvar rengi modası bile bir başka yahu :hmmm

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ağa çeteyi toplayın tekrardan :konus: o zamanların perdesi, koltuğu, duvar rengi modası bile bir başka yahu :hmmm

Eski üyeleri tekrar kazandırmak o kadar çok istiyorum ki. Ama bunu da nasıl yapabiliriz bilemiyorum.
Aradan çooook uzun zamanlar geçti netice de . :(

PALA.

PALA.

Üye
Eski üyeleri tekrar kazandırmak o kadar çok istiyorum ki. Ama bunu da nasıl yapabiliriz bilemiyorum.
Aradan çooook uzun zamanlar geçti netice de . :(
Sağlam bir mevzu olması lazım ki, ekip toplansın (h)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS

Üst Alt