Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aramasın Gözler O Şimdi Asker ! |~ DİABLOS ALİ ~|
Sponsorlu Bağlantılar
EroL
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Heyt bee Millet asker görsün, delikanlı görsün, adam görsün, Adanalı görsün ALLANA KURBAN SENİN KARDAŞIM BENİM
DiaBLoS
Admin
Eyvallah gardaşım . Çok sağol . Birbirimizi tanıdığımız için gerçekten çok şanslıyız .
Askerden sonra , kısmetse daha çoook zamanımız olacaktır .
İyi ki varsın gardaşım .
D3N1Z
Üye
birileri bana haber verecekdi boşa dustuk desenize hayırlı teskereler ali kardeşime
Godfather
Üye
Vay vay vay O geceyi tahmin edebiliyorum
EroL
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
vay arkadaş sivilde son 2 gün sakin ol Ali
DiaBLoS
Admin
He valla gardaş ...
Heyecan var mı diye sorarsanız , kesinlikle yok .
En iyi şekilde o görevi yerine getireceğim şüphem yok . Ufaklığımdan beri bu görevi çok istiyordum . Allah izniyle yapıp aranıza döneceğim .
ali kardeşim ya adamla askere ne zaman gitse muhabbeti yapıyorduk adam şimdi gidiyor zaman ne kadar çabuk geçiyor hayırlısı ile git gel kardeşim
zibidi39
Üye
heytt be alime bak kardesıme bak hayırlısıyla allahın ıznıyle gıt gel kardesım uzun donmemmı yapıon kısa donemmı? sen askerde oldugun sure zarfında rahat rahat uyuyacaz sen beklıcen cunku bızı bu arada nereye dustu askerlık?
Aziz™
Üye
Allahın izniyle seni tekrar aramızda görmek dileğiyle
hayırlı tezkereler abim..
Allah yolunu açık etsin..
dularım seninle..
DiaBLoS
Admin
Allah razı olsun değerli arkadaşlarım .
Yarın gece asker ali 24.00 itibariyle Burdur-Merkez e doğru yola çıkar ...
tragedie
Emekli Yönetici
renkdaşım Hayırlı yolculuklar ALLAH a emanetsin Kendine çok iyi bak Vatan borcu Ödenir Hafta sonları çarşıya çıktıgın zaman foruma gelirsin konuşuruz
DiaBLoS
Admin
Allah razı olsun Leventim.. İlk fırsatta sizlerleyim inşallah.
Sevgiler , saygılar .
Dualarını esirgeme inşallah .
tragedie
Emekli Yönetici
ALLAH sendende Razı olsun kardeşim Hayırlısı ile gidip gelirsin inş dediğim gibi Başka bir hayat başlıyor senin için nizamiye kapısından girdikten sonra şuana kadar yaşadıklarını unut tanıdıklarınıda bir süreliğine aklına getirmemeye Çalış oraya ne kadar çabuk adapte olursan zaman daha çabuk geçiyor ve daha az sorun yaşıyorsun kardeşim
DiaBLoS
Admin
Tamam renktaşım . Aynen uygulayacağım bunları . Allah razı olsun.
Dikkat et kendine Leventim .
tragedie
Emekli Yönetici
Sende Kendine dikkat et Renkdaş
DiaBLoS
Admin
Eyvallah dostum . Çok sağol ..
Sağlıcaklan kal .
haltie
Üye
hayırlısıyla git gel kardeşim su gibi
minoo
Üye
Aliiiiii Allah yardımcınz olsun canım benm... bizm de çok arkadaş qtti şafak sayıyorz herkese Allah'a emanet ol kndine dikkat et