Aragones Kezman'ı gözden çıkardı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Aragones Kezman'ı gözden çıkardı!
Fener’de beklenen performansı gösteremeyen Kezman’ı yeni teknik patron Aragones de gözden çıkardı.
Fenerbahçe’ye transfer olduğu dönemden bu yana beklenen performansı gösteremediği için ağır eleştiriler alan Mateja Kezman’ı, Sarı-Lacivertli takımın yeni teknik patronu Luis Aragones de gözden çıkardı.

İspanyol hoca Sırp yıldızla yaptığı görüşmede, “Güiza ve Semih varken, forma şansın bulunmuyor. Hatta kadroya bile giremeyebilirsin. Bu durumun ileride sıkıntı yaratmasını istemiyorum. Başka bir takıma gitmen en mantıklısı” dedi

Fenerbahçe’ye transfer olduğu dönemden bu yana beklenen performansı gösteremediği için ağır eleştiriler alan Mateja Kezman’ı, Sarı-Lacivertli takımın yeni teknik patronu Luis Aragones de gözden çıkardı. Disiplinli yapısı kadar, açık sözlülüğü ve her zaman idareci tavırlar yerine, yaraya radikal bir şekilde neşter vurmasıyla tanınan İspanyol çalıştırıcı, Avusturya kampının bitişinin ardından Sırp yıldızla bir görüşme yaparak, kendisini yeni sezonda düşünmediğini dile getirdi.

GELECEĞİ GÖRDÜ!

İspanya ve Türkiye’nin gol kralını kadrosunda barındıran Aragones’in, Kezman’a “Açık söylemek gerekirse, sen bu takımda üçüncü forvetsin. Oynama şansın yok. Çoğu zaman yedek kulübesinde oturacaksın. Hatta kadroya giremediğin dönemler de olacak. Bu durumun ileride sıkıntı yaratıp, takımı olumsuz etkilemesini istemiyorum. Başka bir takıma gitmen en mantıklısı. Kendine kulüp bulursan iyi olur” diye konuştu. İspanyol hocanın, önümüzdeki sezon hem Türkiye’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde yönetimin büyük beklentileri nedeniyle böyle bir karar aldığı ve Kezman’ın yedek kalmasını kabullenememesinden dolayı ortaya çıkabilecek sorunları hesaba katarak, talebesiyle bu konuşmayı yaptığı belirtildi.

BUNALIMA GİRDİ

Zaten Fenerbahçe’de aradığını bulamanın sıkıntısını yaşayan, ayrıca babasının beyin kanaması geçirmesi sebebiyle morali bozuk olan Mateja Kezman’ın, hocasının bu sözlerinin ardından iyice yıkıldığı ifade edildi. Rusya’dan teklifler alan Sırp yıldızın, bu gelişme sonrası nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu. Öte yandan Kezman, babasının sağlık durumu için Avusturya kampından direkt ülkesine giderken, Deniz Barış da çocukları için Almanya’da kaldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
516
@Safak
ismail
Cevap
1
Görüntüleme
382
Fenomenon


Üst Alt