Arkadaşım tv programı bulursan sevinirim
Sağol kardeş

arkadaşim tibiame gibi online oynanabilen bir oyun var mı?
merhaba 6303 i için whatsaap uygulaması varmı ben burda buldumda gecersız fılan dıyor yardımcı olursan sevınırım sımdıden tesekkurler
Nokia 5130 telefonum var telefonda rar dosyaları var bunları cıkartmam lazım nasıl yapıcam?
Öncelikle şunu belirteyim s40'larda winrar programları pek bir işe yaramıyor. Bu yüzden açacağınız winrar dosyası 100kb ve üzeri olmayacak. Eğer öyle olursa program hata verir. Aşağıda verdiğim linklere bir bakın sonucu yazın.
Winrar Linkleri:
1.)Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2.)Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
denedim fakat programlar hafıza kartını gormuyor
- - - Eklendi - - -
Bir yolla halletım hafıza kart olayını fakat çıkarmıyor
- - - Eklendi - - -
Invalıd name hatası alıyorum
Dediğim gibi pek bir işe yaramıyor. Biraz daha araştırdım aşağıda verdiğim programıda bir denermisiniz.
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkurler ama malesef işe yaramadı
Bu son verdiğim link işe yarıyor tam 4.3mb rar dosyasını çıkarttı. Kullanımını isterseniz anlatabilirim.
ben yapamadım o zaman yardımcı olur musunuz?
İlk önce programı açıyoruz. Ekrana gelen menülerden büyüteç sembolüne tıklıyoruz. Gelen ekrandan hafıza kartı veya telefon seceneklerini seçiyoruz.Winrar dosyasını buluyoruz.Dosyayı orta tuşa basıp açıyoruz(Yani okey tuşu).Çıkaralacak dosyanın üstüne geliyoruz.OPTIONS diyoruz.EXCTRACT'a tıklıyoruz.Cıkaracak olduğumuz yeri seçiyoruz(yani her hangi boş bir klasörü açın).OPTIONS diyoruz.CHOOSE CURRENT diyoruz.Biraz bekliyoruz herşey bu kadar.
dedıklerınızı yaptım bırşeyler gelıyor evet evet evet diyorum ama invalid name hatası alıyorum