Aradığınız ne varsa söyleyin yardımcı olalım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guney28

guney28

Üye
    Konu Sahibi
Aradığınız ne varsa söyleyin yardımcı olalım.
Arayıpta bulamadığınız uygulama, oyun vb. ne varsa söyleyin yardımcı olalım...

• Beğen
Tepkiler: Archonn

burakilk

burakilk

Üye
Arkadaşım tv programı bulursan sevinirim

guney28

guney28

Üye
    Konu Sahibi

MURAT-9631

Üye
kaspersky virüs programı sull yapamıyom yardımcı olurmusun telefon 5800

- - - Eklendi - - -

yapamıyorum kaspersky sull daki s yerine f koy

guney28

guney28

Üye
    Konu Sahibi
Piyasada bulunanların çoğu keyli ve çok zahmetli ama ben size bir kaç alternaif link vereceğim eğer olmazsa tekrar yazın biraz daha araştırma yaparım

1.)

2.)

3.)

xasalih

Üye
arkadaşim tibiame gibi online oynanabilen bir oyun var mı?

burakilk

burakilk

Üye
Sağol kardeş

guney28

guney28

Üye
    Konu Sahibi

:rica:

- - - Eklendi - - -

arkadaşim tibiame gibi online oynanabilen bir oyun var mı?

Araştırıyorum bulduğum online oyunları buraya yazacağım.1. Verdiğim linkte; Sohbet, Tavla,Okey,Satranç,Dama,Banko gibi oyunlar mevcut. 2.Verdiğim linkte; Savaş oyunu fazla deneme fırsatım olmadı ama güzel görünüyordu. 3. Verdiğim linkte;Ekran boyutunu seçip oyunu indirebilirsin linkte sorun çıkarsa söyle yenilerim linki.
1.)
2.)
3.)

sharktan

Üye
merhaba 6303 i için whatsaap uygulaması varmı ben burda buldumda gecersız fılan dıyor yardımcı olursan sevınırım sımdıden tesekkurler

guney28

guney28

Üye
    Konu Sahibi
merhaba 6303 i için whatsaap uygulaması varmı ben burda buldumda gecersız fılan dıyor yardımcı olursan sevınırım sımdıden tesekkurler

Size verdiğim linke bir bakın desteği yok ama beta sürümlerini destekleyebilir belki...

1.)
2.)

ersoy09

Üye
Nokia 5130 telefonum var telefonda rar dosyaları var bunları cıkartmam lazım nasıl yapıcam?

guney28

guney28

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5130 telefonum var telefonda rar dosyaları var bunları cıkartmam lazım nasıl yapıcam?

Öncelikle şunu belirteyim s40'larda winrar programları pek bir işe yaramıyor. Bu yüzden açacağınız winrar dosyası 100kb ve üzeri olmayacak. Eğer öyle olursa program hata verir. Aşağıda verdiğim linklere bir bakın sonucu yazın.

Winrar Linkleri:

1.)Link:

2.)Link:

ersoy09

Üye
Öncelikle şunu belirteyim s40'larda winrar programları pek bir işe yaramıyor. Bu yüzden açacağınız winrar dosyası 100kb ve üzeri olmayacak. Eğer öyle olursa program hata verir. Aşağıda verdiğim linklere bir bakın sonucu yazın.

Winrar Linkleri:

1.)Link:

2.)Link:

denedim fakat programlar hafıza kartını gormuyor

- - - Eklendi - - -

Bir yolla halletım hafıza kart olayını fakat çıkarmıyor

- - - Eklendi - - -

Invalıd name hatası alıyorum

guney28

guney28

Üye
    Konu Sahibi
denedim fakat programlar hafıza kartını gormuyor

- - - Eklendi - - -

Bir yolla halletım hafıza kart olayını fakat çıkarmıyor

- - - Eklendi - - -

Invalıd name hatası alıyorum

Dediğim gibi pek bir işe yaramıyor. Biraz daha araştırdım aşağıda verdiğim programıda bir denermisiniz.

Link:

ersoy09

Üye
Dediğim gibi pek bir işe yaramıyor. Biraz daha araştırdım aşağıda verdiğim programıda bir denermisiniz.

Link:

teşekkurler ama malesef işe yaramadı

guney28

guney28

Üye
    Konu Sahibi
ben yapamadım o zaman yardımcı olur musunuz?

İlk önce programı açıyoruz. Ekrana gelen menülerden büyüteç sembolüne tıklıyoruz. Gelen ekrandan hafıza kartı veya telefon seceneklerini seçiyoruz.Winrar dosyasını buluyoruz.Dosyayı orta tuşa basıp açıyoruz(Yani okey tuşu).Çıkaralacak dosyanın üstüne geliyoruz.OPTIONS diyoruz.EXCTRACT'a tıklıyoruz.Cıkaracak olduğumuz yeri seçiyoruz(yani her hangi boş bir klasörü açın).OPTIONS diyoruz.CHOOSE CURRENT diyoruz.Biraz bekliyoruz herşey bu kadar.

ersoy09

Üye
İlk önce programı açıyoruz. Ekrana gelen menülerden büyüteç sembolüne tıklıyoruz. Gelen ekrandan hafıza kartı veya telefon seceneklerini seçiyoruz.Winrar dosyasını buluyoruz.Dosyayı orta tuşa basıp açıyoruz(Yani okey tuşu).Çıkaralacak dosyanın üstüne geliyoruz.OPTIONS diyoruz.EXCTRACT'a tıklıyoruz.Cıkaracak olduğumuz yeri seçiyoruz(yani her hangi boş bir klasörü açın).OPTIONS diyoruz.CHOOSE CURRENT diyoruz.Biraz bekliyoruz herşey bu kadar.

dedıklerınızı yaptım bırşeyler gelıyor evet evet evet diyorum ama invalid name hatası alıyorum

guney28

guney28

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt