• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor ses kaydı arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

sutat

sutat

Üye
    Konu Sahibi
Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor ses kaydı arıyorum
Arkadaşlar, Telefon opratörlerinin kullandığı "Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. The person you have called cannot be reached at the moment, please try again later..." vb. ses kayıtlarını call manager programında kullanmak için arıyorum. Google'da tarattım ama bulamadım. Ses kayıt programları da bunu kaydedemiyor. Sadece görüşmeleri kaydediyor. Yardımcı olur musunuz?

--------------- Ekleme ---------------

Hiçkimsenin bu konuda fikri yok galiba.:(

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

EroL

EroL

Emekli Yönetici
isteğini gerçekleştirebilirim ama 4 tl lik bir kablo almam lazım, bende bu kablo var yanlız bu kendi evimde, ve eve bayramda gidecem :) eğer ben beklerim dersen not ederim unutmam senin için yaparım bunu.

sutat

sutat

Üye
    Konu Sahibi
Demek bir yolu var ama zor galiba. Bekliyorum. Çook teşekkür ederim. :oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
çok zorr değil kardeş, dediğim gibi altı üstü bi kablo, kabloya uyumlu kulaklık, ve kayıt edecek bi cihaz lazım mesela laptop. hepsi var bende. sınavlarım büyük ihtimal bayramdan sonraya sarkacak, bu durumda ayın 22-23 ü gibi kayıt yapar koyarım siteye;)

Ceberus

Ceberus

Üye
aradan baya bir zaman geçmiş ama bende arıyorum google'dan aratınca bir burası çıkıyor bu sesi kaydedebilecek var mı?

Necmati

Necmati

Üye
bulmak çok zor ama araştırırız...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
arkadaşlar ihtiyacımız olan sadece bu kablo, bir ucunu pcnizin pembe renkli mic girişine, diğer ucunuda telefonunuza takıyosunuz(5230,5800,97) gibi telefonlara direk takılır bu uç. daha sonra pcden kaydetme programınızı açıp telefonunuzda arama yapıyosunuz. Bu işlem bu kadar.
Bu kabloyu bulabilecek arkadaşlar kendiside kaydedebilir, ne yazıkki bende mevcut değil

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
++rep isterim hemde bircok kisi benden alsın Link: Link:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:D emek harcadığın için teşekkür ederim ama bu tür kayıtları hepimiz yapabilirdik, önemli olan mp3 kalitesinde ses kaydı almak.

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
öyle bulursunki ancak teklif hakkından dolayı silinir! Birşey biliyoruzki koyuyoruz! :hmmm Mp3 Kalitesinde Koy 1 Saat Sonra Silinmezse! Forumdan Bile Atılabilirsin :ehe Bir konu İcin Deymez!:islik

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:ehe :kop: Süpersin kardeşim :oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
La havlee :ah

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
:kop:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
:d::d:

[Cenk]

[Cenk]

Üye
bide ingilizcesini yazmış konuyu açan arkadas :D:D

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
Dalga Gecmeyin Sizin İçin Ugrastım Elinden Geleni Yaptım Hatta 3 Tl Gitti! :hmmm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
dalga gecmiyoruz kardeşim benim. Elinden geleni yaptın sen teşekkür ediyorum sana.

hasan8201

Üye
anlaşıldı kimsede yok . . bnada lazmdı :/ . . iş başa düştü bn kaydederim isteyenler eklesin arkadaşlar [email protected] . . saygılarımla (::bigstar:

• Beğen
Tepkiler: kesd

mustukk

Üye
bunu çok aradaım emeğine sağlık çok işime yaradı...

coruh2000

Üye
emegınıze saglık
güzel olmus

Üst Alt