Arabistandan htc ya da samsung

Sponsorlu Bağlantılar

ozgunb

ozgunb

Üye
    Konu Sahibi
Arabistandan htc ya da samsung
Arkadaşlar arabistandan şu telefonlardan birini getirtmek istiyorum. Bunların fiyatı ne olur ve sizce hangisini alayım?

- htc One X
- htc One S
- Samsung Galaxy S II
- Samsung Galaxy S III

blacktalon

blacktalon

Üye
herkes s3 veya one x.der senin bu kadar bilgine :).fiyat ve beklentin nedir

enaa_881

enaa_881

Üye
fiyati ne olur bilmiyorum ama one x yada s3 hangisini alirsan al pisman olmazsin eger bakabilirsen bi yerden ikisinide incele hangisi hosuna giderse onu al

ozgunb

ozgunb

Üye
    Konu Sahibi
Peki oradaki fiyatları ne olur?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
one s

- - - Eklendi - - -

yok one x

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Fiyat hakkında bilgim yok ancak telefon seçiminde forumu biraz tararsan hangisinin daha iyi olduğunu rahatlıkla anlayabilirsin :)

blacktalon

blacktalon

Üye
Galaxy s2 al herseyini karsılar ama param fazla diyosan s3 al

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
3000 4000 riyal civarı tahmin ediyorum. 1200 1500 lira falan yapıyordu en son :hmmm

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
ersinbakar

ersinbakar

Üye
İlla icinden sececeksek s2 daha uygun htc hic sevmedim s3 degmez bile.

ozgunb

ozgunb

Üye
    Konu Sahibi
Ben biraz araştırdım ve htc'lerde çok fazla sorun olduğunu gördüm. Büyük ihtimalle S2 veya S3 düşünüyorum.

FeC!

FeC!

Üye
S3 1250 lira.

cukuleaks

Üye
2 kere umreye gittim :) Oradaki telefonların %80 i sahte. %10 unda sorun çıkıyor. Zaten orjinal bulsanda fiyat farkı çok az var. Hatta daha pahalı bile olabiliyor. Bu arabistandan telefon getirtme olayı eskidendi. Şimdi fiyatlar aynı. Türkiyeden al raad ol ;)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
One x mi S3 mü konusunu hakkında yorum yapa yapa bittim bence almadan önce bi diğer konulara bak.

tecnoman

Üye
Çivi çaksan zarar görmeyen bir telefonum var :) Her telefon yere düşer One X sağlam kalır arkadaşş :)
Kullandığım telefonlar arasında en kolay dosya erişimini sağladığım telefonum. HTC SyncManager yazılımı sayesinde müzik dosyalarına erişimim çok hızlı ve sorunsuzz.
Yeni NVIDIA® Tegra 3 Mobil İşlemcisiyle daha hızlı uygulamalar daha uzun pil ömrü ve çarpıcı hız
Hem Android 4.0 hem HTC Sense 4 bir aradaa
HTC One X şiddetle öneriyorum.

FeC!

FeC!

Üye
Aldın mı ya s3 alıcaksın Ya da One X. Gerisi hikaye.

newguard

newguard

Üye
arkadaşım ben daha düm geldim arabistandan kendime s3 kuzenede 4s aldık .ikiside problemsiz .ama s3 alıcaksan kore al vietnam ve çinleride piyasada mevcut

FeC!

FeC!

Üye
S2 Candır ya :ehe S2mez bikere. :D Hani paran varsa da onları al manasında dedim :D