symbian.forever
Üye
Ben dinlemem asla..
Dinlenilen ortamda da katiyen bulunamam. Yakınımda da dinleyen yoktur zaten. Olamazda..
En yakın zamanda senin oturdugun mahalleye taşınıyorum. Senide rapci yapacam

Ben dinlemem asla..
Dinlenilen ortamda da katiyen bulunamam. Yakınımda da dinleyen yoktur zaten. Olamazda..

Dostum ben zaten Rapçiyim. Birçok partiye ve bir çok kişinin altyapısına imzamı attım. Profesyonel b
ağlamda beatmakerlık yaptım. İşte bu yüzden Rapin arabeskrap gibi bir saçmalık ile lekelenmesine karşıyım(nokta)

Hey sözlerine dikkat et dostum . Arabesk rap var. Bunu o beynine sok. Ayrıca herkesin bi zevki vardır. Birşey demem. Fakat ben sagopayı kotulemiyorsam bu saygımdandır. Sende arabesk rape saygı duyacaksın.

konuyu açtığına açacığına pişman olmuşundur![]()
Hey sözlerine dikkat et dostum . Arabesk rap var. Bunu o beynine sok. Ayrıca herkesin bi zevki vardır. Birşey demem. Fakat ben sagopayı kotulemiyorsam bu saygımdandır. Sende arabesk rape saygı duyacaksın.
O zaman arabesk rapci yaparım seni![]()

Öncelikle şunu belirteyim 14 yaşındaki bir "çocuk" bana dostum diyemez.
Ayrıca konuşma tarzını çocukluğuna bağlıyorum, ve olmayan birşeye saygı da duymam.Hala konuşmak istersen İzmir'e geldiğinde haber et oturup karşılıklı konuşalım bir çayımı iç.
burada yaş önemli değil herkesin yetişkin gibi olgun bir biçimde davranması şarttır kendini büyük görme inat etme karşındaki birşey bilmiyorsa öğret sen bilmiyorsan öğren gerek yok bu tarz konuşmalara
Öncelikle şunu belirteyim 14 yaşındaki bir "çocuk" bana dostum diyemez.
Ayrıca konuşma tarzını çocukluğuna bağlıyorum, ve olmayan birşeye saygı da duymam.Hala konuşmak istersen İzmir'e geldiğinde haber et oturup karşılıklı konuşalım bir çayımı iç.
Hem konuyu dinleyenler var mı ? diye açmış Ha arabesk rap var ha yok bu uğurun zevki..
Nasıl istersen kardeşim. Mutlu olacaksan neden olmasın.
Şimdi kim ne der ise desin aldırma ve sakin olup cümlelerine mukayet ol.
Diğer arkadaşlar; tartışmaya yol açacak cümlelerden kaçınalım.
Zira zevkler ve renkler tartışılmaz; Barış Manço'nun da dediği gibi..
Şimdi herkes sakin olsun.
Konunun kilitlenmesine gerek yok değil mi illaki?