arabesk rap dinleyenler toplanıyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi

Ben dinlemem asla..
Dinlenilen ortamda da katiyen bulunamam. Yakınımda da dinleyen yoktur zaten. Olamazda..

En yakın zamanda senin oturdugun mahalleye taşınıyorum. Senide rapci yapacam :eller:

-efşan

-efşan

Üye
edit..

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
Emre-45

Emre-45

Üye
Arabesk rap diye birşey yoktur.O yapılan şey sadece arabesktir. İlk başta bunu söyleyerek konuya girmek istiyorum.O yapılan işlerde hiçbir emek vs vs yoktur.Müzik internetten hazır indirilir sözler de hep aynıdır "nolur aşkım gitme hani evlenecektik hani şey yapacaktık hani öyle hani böyle" gibisinden.
Sonra birde Sagopa Kajmer konusu var.
Yeni trend oldu sanırım Sagopa Kajmer dinlemek.Yunus Abi'mizin yükseklere çıkması çok güzel ama internetten bir iki MP3 indirerek olmuyor bu işler.Sanatçıyı dinliyorsak, onun emeklerine destek çıkmak gerekir.Gidip 10 liraya bir albümünü almak ile birşey kaybetmeyiz veya sağda solda konuşmak yerine melankolia.com.tr/forum adresine girebilirsiniz.Ve şöyle bir konu daha var.Görüyorum ki sokak köşelerinde ellerinde biralarıyla açmışlar telefondan Sagopa dinliyorlar.Dinliyorsan anlaman lazım anlamıyorsan neden dinliyorsun?
Ben 7 senelik Sagopa Kajmer dinleyicisi-destekleyicisi olarak bunları yazdım okuduğunuz için teşekkürler.

AHMED...

AHMED...

Üye
üzmeyin birbirinizi gerek yok böyle tartışmalar a

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
Hey sözlerine dikkat et dostum . Arabesk rap var. Bunu o beynine sok. Ayrıca herkesin bi zevki vardır. Birşey demem. Fakat ben sagopayı kotulemiyorsam bu saygımdandır. Sende arabesk rape saygı duyacaksın.

AHMED...

AHMED...

Üye
bakın beyler olmaz diye birşey yok yaptın mi Olur :D birgün çocuğun birinin yanına gitmiş hocam abdestsiz namaz olurmu demiş hocası da bağırmış çağırmış olurmu kardeşim falan filan kızmış çocuğa çocukta demiş kıldım da oldu hocam demiş :D yaparsan seversen neden olmasın

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi

Dostum ben zaten Rapçiyim. Birçok partiye ve bir çok kişinin altyapısına imzamı attım. Profesyonel b
ağlamda beatmakerlık yaptım. İşte bu yüzden Rapin arabeskrap gibi bir saçmalık ile lekelenmesine karşıyım(nokta)

O zaman arabesk rapci yaparım seni :eller:

AHMED...

AHMED...

Üye
Hey sözlerine dikkat et dostum . Arabesk rap var. Bunu o beynine sok. Ayrıca herkesin bi zevki vardır. Birşey demem. Fakat ben sagopayı kotulemiyorsam bu saygımdandır. Sende arabesk rape saygı duyacaksın.

konuyu açtığına açacığına pişman olmuşundur :D

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
Sakin olun arkadaşlar..

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
ne oldu yani neyi paylaşamadiniz :D

Emre-45

Emre-45

Üye

Öncelikle şunu belirteyim 14 yaşındaki bir "çocuk" bana dostum diyemez.
Ayrıca konuşma tarzını çocukluğuna bağlıyorum, ve olmayan birşeye saygı da duymam.Hala konuşmak istersen İzmir'e geldiğinde haber et oturup karşılıklı konuşalım bir çayımı iç.

AHMED...

AHMED...

Üye
herkesin zevki Kendine boşver dostum sen

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye

O zaman arabesk rapci yaparım seni :eller:

Nasıl istersen kardeşim. Mutlu olacaksan neden olmasın.:)
Şimdi kim ne der ise desin aldırma ve sakin olup cümlelerine mukayet ol.
Diğer arkadaşlar; tartışmaya yol açacak cümlelerden kaçınalım.
Zira zevkler ve renkler tartışılmaz; Barış Manço'nun da dediği gibi..

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye

Ayrıca konuşma tarzını çocukluğuna bağlıyorum, ve olmayan birşeye saygı da duymam.Hala konuşmak istersen İzmir'e geldiğinde haber et oturup karşılıklı konuşalım bir çayımı iç.

burada yaş önemli değil herkesin yetişkin gibi olgun bir biçimde davranması şarttır kendini büyük görme inat etme karşındaki birşey bilmiyorsa öğret sen bilmiyorsan öğren gerek yok bu tarz konuşmalara

• Beğen
Tepkiler: -efşan
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Hem konuyu dinleyenler var mı ? diye açmış Ha arabesk rap var ha yok bu uğurun zevki..

• Beğen
Emre-45

Emre-45

Üye

burada yaş önemli değil herkesin yetişkin gibi olgun bir biçimde davranması şarttır kendini büyük görme inat etme karşındaki birşey bilmiyorsa öğret sen bilmiyorsan öğren gerek yok bu tarz konuşmalara

Bende onu diyorum. Eğer öğrenmeye açıksan buradan zor olur hayat ya yolun düşerse buralara gel konuşalım anlaşalım dedim.Yanlış anladınız sanırım.

• Beğen
symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi

Öncelikle çocuk değil ergen.
Ve mobil olduğum için bilgilerini göremiyorum.
Gelelim asıl konuya. Arabesk rap olmasaydı arabesk rap yapan sanatçılar olmazdı. Arabesk rap yok diyorsun ya sen varlığına bir örnek ;yetenek sizsiniz türkiyeye katılan depresyon stYLA , kavakpınar city .vs bunlar nedir peki. Aslında depresyon STYLA YI pek sevmedim.
Herneyse
Ve izmire gelmek isterdim ama imkanlar kısıtlı ve okul var .
Anlatabiliyor muyum ?

----------Eklendi @ 15:06:32 ---------- Yazıldı @ 15:04:26 ----------

Hem konuyu dinleyenler var mı ? diye açmış Ha arabesk rap var ha yok bu uğurun zevki..

Yani herkesin bi zevki var. Hiç karışmam ben fakat arabesk rap yok diyorlar

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
Şimdi herkes sakin olsun.
Konunun kilitlenmesine gerek yok değil mi illaki?

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi

Nasıl istersen kardeşim. Mutlu olacaksan neden olmasın.:)
Şimdi kim ne der ise desin aldırma ve sakin olup cümlelerine mukayet ol.
Diğer arkadaşlar; tartışmaya yol açacak cümlelerden kaçınalım.
Zira zevkler ve renkler tartışılmaz; Barış Manço'nun da dediği gibi..

Aynen abi. Ben kimseye saygısızlık etmem. Yani ne kadar benimle uğraşsanızda bunu benden beklemeyin ;)

----------Eklendi @ 15:09:59 ---------- Yazıldı @ 15:08:25 ----------

Şimdi herkes sakin olsun.
Konunun kilitlenmesine gerek yok değil mi illaki?

Ben çok sakinim.

Ve lütfen konumu kapatmayın:anlas:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt