Araba Alıyorum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kǔr Şâd

Üye
Araba Alıyorum :)
Arkadaşlar merhaba, ben 17 Yaşındayım. 1 seneden fazladır Burger King'de çalışıyorum.
Ocak 15'te 18 olacağım ve kredi ile araba alacağım. Fakat fikir ayrılıkları var,
Abim; Tanıdığım en iyi sürücü.
Abim ve babam; İlk önce 131 almamı ve iyice pişmemi söylüyorlar.
Benim gönlüm; BMW 3.16 E30 M40 :D

Fikirlerinizi bekliyorum !

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

devran_34

devran_34

Üye
sen onu bunu bırak abin en iyi sürücü ise araba vardır söyle şimdiden sana alıştırma yaptırsın

abinle babana söyle eski model olmasın sorun cıkarmasın yani bide temizini bul

satarkende piyasası iyi giden birşey al

Kǔr Şâd

Üye
Öyle diyorsunda şimdi şu durum var, abim evli ve ayrı yerde oturuyor. Babam desen ehliyetimi geri vericem diyor. Yani sadece araba benim olacak. Bende o kadar hız ve lüks merakı bir insan değilim. Önemli olan virajlarda yanlaması :D Onun için çok istiyorum BMW E30 M40 fakat ailemede hak veriyorum. Şehir içinde özellikle çok tecrübem yok bu yüzden sıkıntı olabilir. Yağmurlu havada tecrübesiz iken kaydırcam E30'u hop 250TL çamurluk boyatıcaz. Onun için öncelikle 131 almamı istiyorlar. Oda arkadan itişli yanlamalı onda öğrenirsin kaza yapsanda sorun olmaz diyorlar. Bi fikir verinde şu ailemi ikna ediyim ya E30 için :D

devran_34

devran_34

Üye
Kǔr Şâd;4031565' Alıntı:
Öyle diyorsunda şimdi şu durum var, abim evli ve ayrı yerde oturuyor. Babam desen ehliyetimi geri vericem diyor. Yani sadece araba benim olacak. Bende o kadar hız ve lüks merakı bir insan değilim. Önemli olan virajlarda yanlaması :D Onun için çok istiyorum BMW E30 M40 fakat ailemede hak veriyorum. Şehir içinde özellikle çok tecrübem yok bu yüzden sıkıntı olabilir. Yağmurlu havada tecrübesiz iken kaydırcam E30'u hop 250TL çamurluk boyatıcaz. Onun için öncelikle 131 almamı istiyorlar. Oda arkadan itişli yanlamalı onda öğrenirsin kaza yapsanda sorun olmaz diyorlar. Bi fikir verinde şu ailemi ikna ediyim ya E30 için :D

bak ben 18 imde yim ehliyetimi 11. ayda cıkarttım araba sürüyorum 12 seneden beri neredeyse babamın kucagında basladım :)
bugun istanbul tüyaba gidiyorum yolda bi trafik 3 şeritli yol 5 serit olmuş adam larla ayna aynaya gidiyoz canı acıyorum adam ne konusuyo duyuyorum
diyeceğim tecrüben yoksa öyle BMW ye filan bulaşma onu gidip agaca vursan 2-3 bin tl masraf :)
git 1998 -99 model tofaş al yada toyota corolla ama en iyi tofaş kendi arabam olsun sürmeyi öğrenyim dersen parçası sudan ucuz arabaya yağ su koy araba yolda filan kalmaz elden cıkarması kolay

serinaga

serinaga

Üye
BABA VE ABİ sözü dinle, PİŞ yani biraz dedikleri gibi ...

Kǔr Şâd

Üye
Evet ya herkes böyle diyor. Şimdi burada kimseye artistlik yapmaya gerek yok çok iyi bir sürücü değilim ama çok hevesliyim. Onun için böyle bir konu açtım zaten, sanırım herkesin söylediği gibi, ilk arabam olacak 131.

maxirabit

maxirabit

Üye
İlk başta kaydırma,döndürmeyle uğraşma öyle bir arabayla denersen(131) son denemen olabilir.
Kredi ile arabaya bulaşcağına ehliyetini cebine koy ozaman,araba seçmeyi düşün.

Kǔr Şâd

Üye
Ehliyete şimdi yazıldım zaten, sanırım ocak sonu sınavım olacak ve alacağım.

devran_34

devran_34

Üye
şimdiden hayırlısı 131 yerine dediğim gibi paranda var heralde bmw almayı dusnuyon :) git 1998 doğan kartal gibi bişey al bak modeli yüksek olsun

SHS

SHS

Üye
Hayırlısı kardeşim, Allah güle güle kullanmak nasip etsin :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hayırlı olsun
darısı basıma :)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
evet kardeşim sen burdaki insanların sözlerni dinle bende yanlama hastasıyım hala da yaparım..ama 131'le arkadaşın dediği gibi son yanlaman olabilir..temizinden tofaş al istediğin gibi yanla..parça sorunu yok..parçaları ucuz elden kolay çıkartırsın..tavsiyem tofaş alman yönünde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt