appstop ile ilgili bir sorum var arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
appstop ile ilgili bir sorum var arkadaşlar
Telefonu kapatıp açtığımda 7-8 uygulama ya da program açık oluyor ben onların hepsini appstop ile kapatıyorum. Bunlardan kapatmamam gerekenler var mı? Bazen donuyor telefon (c6-01) bunla ilgili olabilir mi?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
birde uygulamaları kapatmadan kullanmayı dene donmalar olacakmı

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
mert41994

mert41994

Üye
Qtappbooster falan var. Ama onlarda kapandığı an tekrar açılıyor. Sorun telefonunda

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
All WRT Widgets, Bul, Rehber, QtAppBooster,işlem kaydı ve mesajlar telefonu açtığımda otomatik açık oluyor. Bunları appstop ile kapatmadım yine de bazen donmalar oluyor. 30'un üzerinde oyun yüklü ama hepsi de hafıza kartında yüklü bununla ilgisi olabilir mi ki?

mert41994

mert41994

Üye
Olabilir. Bence en sağlam çözüm format

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hiç formatlamadıysan aldığından beri zamanla telefonunda artık dosyalar birikir sistem yavaşlar..güzel bir format ardından phoenix ile yazılım yükleme işini görecektir..

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Ben de e6 var telefonu kapatıp açtığımda bende appstopla açık olan bütün uygulamaları kapatıyorum ama donma falan olmuyo şarjdan tasarruf oluyo hatta sorun telefonunda bencede bi format iyi olur :oke:

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
All WRT Widgets, Bul, Rehber, QtAppBooster,işlem kaydı ve mesajlar telefonu açtığımda otomatik açık oluyor. Bunları appstop ile kapatmadım yine de bazen donmalar oluyor. 30'un üzerinde oyun yüklü ama hepsi de hafıza kartında yüklü bununla ilgisi olabilir mi ki?

öncelıkle işlem kaydını 10 veya 1 gün olarak seç ajandayı da gün görünümü ne alıp denemende fayda var.

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda yazılım anna iken 5 defa format attım belle de hiç atmadım. Phoenix ile yazılım yükleme nasıl oluyor bilgim yok. Nasıl yapabilirim ? MobileCleaner ile belirli aralıklarla temizleme yapıyorum. Yine de format atmamı önerir misiniz? İlginize çok teşekkür ederim:)

İşlem kaydını 10 gün yaptım

- - - Eklendi - - -

Phoenix sanırım flash atmak oluyor biraz araştırdım. Bu konuda pek bilgim yok flash'ın hack ile alakası var mı? Ben de hacklemeyenlerdenim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ikisi farklı işlemler.birisi yazılım yükleme demek yani flash..hack de sertifikasız uygulamaları yüklemene yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt