Apple'ın AirPods kablosuz kulaklığı siyah renkli de satın alınabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Apple'ın AirPods kablosuz kulaklığı siyah renkli de satın alınabilir
Apple, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini duyurduğu Eylül ayı etkinliğinde hatırlanacağı üzere yeni bir cihazı olarak AirPods adındaki kablosuz kulaklığını resmi olarak duyurmuştu. Bu kablosuz kulaklık geçtiğimiz Aralık ayı sonunda sınırlı stok ile satışa sunulmaya da başlanırken, ülkemizde de 899TL fiyat etiketi ile satın alınabiliyor. Ancak şu an için siparişlerin gönderim süresi ise 6 hafta olarak belirlenmiş.



Tasarım olarak AirPods, firmanın EarPods'una oldukça fazla benzerken, cihaz şarj özelliğine de sahip olan kutusunda geliyor. Apple AirPods sadece beyaz rengi ile Apple tarafından sunulmuş durumda. Aslında bu durum hiç şaşırtıcı da değil. Çünkü, iPhone modelleri ne renk olursa olsun, firma kutunun içerisinde EarPods'u da beyaz renkli olarak sunuyor.

Ancak beyaz renkli AirPods istemeyenler için seçenekler de tükenmiş değil. BlackPods olarak adlandırılan bir firma, siyah renkli AirPods isteyenlerin dileklerini yerine getiriyor. Şirketin ismi BlackPods ve ayrıca siyah olarak sunulan AirPods da BlackPods olarak adlandırılmış.

ABD'de Apple'ın kablosuz kulaklığı 159$ olarak satın alınabiliyor. Ancak siyah renkli BlackPods'u satın almak isteyenlerin ise 90$ daha fazla ödemesi gerekiyor. BlackPods 249$ fiyat etiketine sahip. Ayrıca hali hazırda AirPods'u olanlar ise bu cihazları firmaya göndererek, 99$ karşılığında siyah olarak da geri alabilmekteler.
 


Üst Alt