Haber Apple'dan İlginç Fiyat Hamlesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Saçma bencede ancak düzgün telefon uretilse güzel olurdu. İthal telefonlara yeni bir vergi eklendi bu düşünceyle.
Vestel kullanmaktan sa vergisini ödeyip kaliteli cihaz almak daha mantıklı :)
Böyle giderse bu vergi olayını araç vergisi gibi her yıl almaya başlarlar :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Evet daha düşük olabilirdi.
Ben 1200 lirayı Casper telefonuna vereceğime 1300 liraya neden Sony almayayım veya LG? Casper telefonu dediğim şeyde Çin malı telefon. ZTE telefonlarını getirip arkaya damga basıp milleti kazıklıyorlar. Baktılar bizim telefonu alan yok herkes marka peşinde vergi sistemini getirtip milleti vazgeçirmeye çalışıyorlar.
Vestel telefon çıkarmadan önce s4 vardı sanırım 2300 tl verip arkadaşım almıştı bence vestel olsada olmasada fiyatlar yine bu seviyede olacaktı değişen bir olmaz yani.

Luck Star

Luck Star

Üye
Vestel'in ar-ge'si aşırı büyük. Piyasadan az bişey kaptiysa devamını getirmek için yolu açtı böylece. Casper ve gm olaya dahil değil bence.

0MG90

0MG90

Üye
Vestel telefon çıkarmadan önce s4 vardı sanırım 2300 tl verip arkadaşım almıştı bence vestel olsada olmasada fiyatlar yine bu seviyede olacaktı değişen bir olmaz yani.
Bu da tüm insanların suçu sadece bizim milletin değil. Apple her telefon çıkardığında Apple Store'daki kuyrukları görüyoruz sanki bedava dağıtıyorlar gibi. Sınırı yok bunun.
Kendilerini Apple'la kıyaslamışlar birde

Emre

Üye
appıl bence hak ediyor :oke:

Luck Star

Luck Star

Üye
Tamam Çin malı malzeme kullanıyor veya tasarımı benzer yapıp düşük seviye cihaz yapabiliyor olabilir ancak dalga geçmeye gerek yok. Apple veya diğer markaları da sonuçta uzaylılalar üretmiyor. Gerekli yatırım yapılsa bu pazarda biz de çoktan ilerlerdik. Keşke s6,g4,z4 gibi cihazlarla kıyaslayabileceğimiz Türk malı cihaz olsa....

bidost06

bidost06

Üye
Bu gelen zamların hep bir arkasında yerli mal var yani herkez gitsin vestel kullansın diyolar vestel kendi yapsa eyvallahda o bile yokki neyin yerlisi almayın aldırtmayın mecbur fiyatı aşağı çekicekler

Luck Star

Luck Star

Üye
Alan yokki zaten toplasan 5-10 bin tane satılmıştır taş çatlasa.

boran9999

boran9999

Üye
Bu cihazı Evkur gibi yerlerden alanlarda var (Iphone6 15 ay taksitle 16GB ı 3600TL -64GB ı 4150TL ) benim ülkemin insanı statü atlıyorum sanıyorya sınır tanımaz bu gibi konularda kesin alır ( Zaten teknolojiden anlasa gidip 16GB lık bir cihaz almaz ) Ama o ısrarla bu işleri bildiğini söyler durur. Sonrası malum nerde bu devlet nerde bu millet allah ıslah etsin yazık günahtır. Selamlar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gerçekten tam zamanında almışım. Apple'ı kınıyorum.

3onur5

3onur5

Üye
Yazık o kadar paraya
Diğer sitelerde o fiyattan satacak değil
100 tl daha verip apple ın kendi sitesinden almak var hatta yine apple ın kendi sitesinden havale ile 2.591 tl alma şansımızda varken diğer sitelerden almaya hiç gerek yok

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
kesinzafer

kesinzafer

Üye
Dünyanın en iyi markaları 2015 açıklandı sıralama da Iphone 4. satışlarını %30 arttırmış.fiyata zam yapmaları,firmanın marka değerinin artmış olması olabilir.fiyatının yüksek olması satışları etkiler ama senede 2 model çıkarıp kolay kolay değerinden zarar ettirmeyen bir marka .aynı satış politikasını samsung ta benimsemiş olsa bugün note 4 ün fiyatı 3000 civarı olurdu heralde.

Son düzenleme:

ArMaGeDdOn_87

Üye
rezillik ya,ama vestel sen ne yaparsan yap o telefonların asla senin istediğin satış rakamlarına ulaşamıcak ..

furkankaya559758

Üye
Bu fiyatlardan telefon almanın mantığı yok ki. 2 sene sonra çok daha iyileri çıkacak.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Hahaha çok komik ya gelsin gelsin zam :D

3onur5

3onur5

Üye
Yalnız ben orada Apple'ı kast etmedim.
konu apple ile ilgili olunca o yüzden öyle yazdım ayrıca diğer markaların amiral gemileri okadar ucuz olduğu söylenemez
g4 2200
z3 2100
note4 2300
s632gb 2500
s6edge gb32 3000
iphone 6 16gb 2500
iphone 6 plus 16gb 2850

fiyatlar vatanbilgisayardaki telefon fiyatlarıdır.

aslında bakarsan fiyatlar arasında uçuk bi fark yok sadece edge ve plus çok uçuk fiyat 2 sene sonra çıkan telefonlarda yaklaşık bunlar kadar yada daha yüksek fiyatlı olucak sadece teknolojideki gelişmeye nazaran özellikleri artacaktır kamera ram işlemci vb.

Üst Alt