Haber Apple'dan İlginç Fiyat Hamlesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Mağazalar henüz fiyatları değiştirmemiş olabilir ancak resmi sitede fiyatlar dün değişti.

Stocklarla ilgili olabilir şu anda eski fiyatlarla sipariş verilebiliyor internetten , tabi magaza şubelerinde Durum ne bilemiyorum :)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
kampanya ile hangi siteden aldın 64 gb olanı :D
Hepsiburada dan almıştım. 2.850 olan fiyatı kampanya ile 2.599 tl yapmıştı ; maximum karta 100 tl da para puan hediye ediyordu böylece bana iPhone 6 64gb. 2.499 tl. ye geldi :ehe

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Stocklarla ilgili olabilir şu anda eski fiyatlarla sipariş verilebiliyor internetten , tabi magaza şubelerinde Durum ne bilemiyorum :)

Ama vatan bilgisayar zam yapmamış fiyatlara diğer mağazalarda hep apple'in belirlediği fiyatlar ile uyuyor fiyatları

foreverthe

foreverthe

Üye
Haklısın ama ortada bir fiyat mevzusu var. Şimdi Örnek veriyorum bende LG G2 var tam 2 yıl önce aldım o zamanda ya iphone5 ya da 5s vardı 2 yıl geçti tüm güncellemeleri aldı zerre kasma yok bundan sonra da olmaz zaten belli bir süre sonra kasma yapan cihaz samsung'dur.

Benim cihaz 1440 TL iken iPhone 5 ve 5s 2000-2500 lira civarlarında geziyordu şimdi o fiyata 2 android cihaz da alınır veya en pahalısından android cihaz da alınır mesela. Android sadece üst seviye telefonlarda olmadığı için 700-1000 liralık telefonlar kastığı zaman android bir süre sonra kasma yapar diye adı çıkıyor :)
LG G2 7 Ağustos 2013'te tanıtılmış, iPhone 5S 20 Eylül 2013 aralarında 1 ay var. Şu an 5S'te 2 yıla yakın güncelleme almış oluyor aynı LG G2 gibi ve gram kasma yok :) Onu geçtim iPhone 5 daha eski bir cihaz o bile hala güncelleme alıyor ve gayet hızlı bir cihaz. Zaten günümüzdeki telefonların ömürleri 2-3 yıl anca daha da düşürmeye çalışıyorlar. Hayırlısı

Luck Star

Luck Star

Üye
LG G2 7 Ağustos 2013'te tanıtılmış, iPhone 5S 20 Eylül 2013 aralarında 1 ay var. Şu an 5S'te 2 yıla yakın güncelleme almış oluyor aynı LG G2 gibi ve gram kasma yok :) Onu geçtim iPhone 5 daha eski bir cihaz o bile hala güncelleme alıyor ve gayet hızlı bir cihaz. Zaten günümüzdeki telefonların ömürleri 2-3 yıl anca daha da düşürmeye çalışıyorlar. Hayırlısı
Kasıyor demedim ki zaten. 5 de 5s de iyi ama android için 2 yıl geçince kasıyor diyorlar o yüzden dedim. Şuan kasan 4s

foreverthe

foreverthe

Üye
Kasıyor demedim ki zaten. 5 de 5s de iyi ama android için 2 yıl geçince kasıyor diyorlar o yüzden dedim. Şuan kasan 4s
Oo hocam 4S 4 yıllık cihaz onu iOS6'da bırakanlar iyi yaptı, gerçi uygulamalar yüzünden geçiş yapmıştır belki onlar bile :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Oo hocam 4S 4 yıllık cihaz onu iOS6'da bırakanlar iyi yaptı, gerçi uygulamalar yüzünden geçiş yapmıştır belki onlar bile :D

Bende var şuan kullanılmaz halde. Uygulamalar için güncelledim. Jailbreak ile 6.1.3 yapılır dimi ? :D

foreverthe

foreverthe

Üye
hikmet366

hikmet366

Üye
bende diyorum iphone 5s neden 100 tl zam geldi :)

not 4 de 100 tl zam geldi ne iş ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Koreliler trip atıp bizim Amerika'dan eksiğimiz ne bizim de dolardan payımız olsun demiştir. :ehe

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bunlar hep vestelin yüzünden kahrolsun vestel

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
0MG90

0MG90

Üye
Vestel, Casper, GM hepsi dahil sadece Vestel değil

Luck Star

Luck Star

Üye
Gm kendi ürettiği telefonu var mı ki :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Vestel, Casper, GM hepsi dahil sadece Vestel değil
Yerli telefon üretilmese fiyatlar ucuzlayacak miydi yani?
Biz uretemiyoruz bari vergiyi düşük tutalım gibi bir anlayış olduğunu sanmıyorum ekonomi yönetiminde :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
Sonuçta böyle bir şey yaptı hepsi

Luck Star

Luck Star

Üye
Biz uretemiyoruz bari vergiyi düşük tutalım gibi bir anlayış olduğunu sanmıyorum ekonomi yönetiminde :hmmm
Saçma bencede ancak düzgün telefon uretilse güzel olurdu. İthal telefonlara yeni bir vergi eklendi bu düşünceyle.

0MG90

0MG90

Üye
Evet daha düşük olabilirdi.
Ben 1200 lirayı Casper telefonuna vereceğime 1300 liraya neden Sony almayayım veya LG? Casper telefonu dediğim şeyde Çin malı telefon. ZTE telefonlarını getirip arkaya damga basıp milleti kazıklıyorlar. Baktılar bizim telefonu alan yok herkes marka peşinde vergi sistemini getirtip milleti vazgeçirmeye çalışıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN ve B.A.R.O.N

Üst Alt