Apple Watch için ilk Jailbreak yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Apple Watch için ilk Jailbreak yayınlandı


Akıllı saat sektörünün mimarı olan ve bu sektörde adından sıkça başarılarıyla söz ettiren Apple firmasının ürettiği Watch modelleri için ilk Jailbreak uygulaması yayınlandı. Her ne kadar Jailbreak uygulamalarını sonlandırmak adına çalışmalar büyük bir titizlikle Apple firması tarafından gerçekleştirilse de, şirket tam anlamıyla bu işin önüne geçmeyi başaramıyor.



Tihmstar isimli bir geliştirici tarafından Apple Watch Series 3 Jailbreak edilirken, aslında bu sefer Jailbreak işleminin tüm tüketiciler için değil de asıl olarak geliştiriciler için yayınlandığını söyleyebiliriz. watchOS 4..1 işletim sisteminin yüklü olduğu tüm Apple Watch Series 3 modelleriyle uyumlu olan bu uygulamanın, ilerleyen dönemlerde küçük bir kod değişikliği ile tüm cihazlara gelebileceğinden söz ediliyor.



Okuma, yazma ve sistem dosyalarına erişim hakkında oldukça başarılı olan Jailbreak uygulamasında ilerleyen dönemlerde tüm kullanıcılar için yeni saat arayüzü ve farklı özelleştirmelerin sunulacağı da düşünülüyor.



Eğer sizde bir uygulama geliştiricisiyseniz bu Apple Watch Series 3 Jailbreak uygulamasını cihazlarınıza herhangi bir ücret ödemeden dosyaların derinliğine ulaşmak adına cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.



GitHub üzerinden hazırlanan Jailbreak uygulamasını indirmek için ziyaret edebilir ve işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
 


Üst Alt