Niye bu kadar takıldınız ne farkı var anlayan anlıyorKullanıma göre değişir ne yazsak boşuna.
Bu arada bu başlıklara çok gıcık oluyorum. Apple işletim sistemi değil ya Apple vs. Google yap ya da iOS vs. Android yap.![]()
Duzgün kullanirsan sıkıntı yok 2 senedir çok nadir kastıben özgürlükçüyüm android iyi ama çok kasıyor zaman geçtikçe
1.5 sene önce z aldık en iyi telefondu şimdi kasıyor:S
format biryere kadar hacı demek istediğim benim şu ki yeni android sürümü çıkıyor yükselttikçe kasıyor telefeon bu olay apple daha az ama diye düşünüyorumYani en kötü format
Aslında firmalar
Ama kullanıcıları

Allahını seversrn nası daha az ios 7 iphone 5 aşağısında leş gibi kasıyorformat biryere kadar hacı demek istediğim benim şu ki yeni android sürümü çıkıyor yükselttikçe kasıyor telefeon bu olay apple daha az ama diye düşünüyorum
rom root çok faydalı oluyor android de , zaten official olarak hepsi leş resmenTabiki android. Zaten ios almak için hiç bir sebep yok ortada; hele root rom nedir biliyorsanız hiç bulaşmayın Apple'a. Bi poweramp bir mx player bir de es file android seçmeye yeter. Ancak ya LP ile gelen ya da LP alacağı kesin bir cihaz alın. Android Runtime ve trimm önemli bir özellik.

g2 filangereksiz şeyler var , şimdi 800 tl nin altındaki çoğu samsung sony lg telefonlarında gereksiz uygulama var ve özelliklede samsung teması çok yer kaplıyor bence bundan kastediyorum ''leş derken yoksa sony en beğendiğim arayüz benim. gereksiz uygulama olarak bahsediyorum ben .Xperia Home leşse (Sense4 dahil) ben Android'i bırakırım
iphone 5 aşağısında bi 4s var halen güncelleme alan oda 4 sene önce çıkmış bir cihaz, hangi android cihaz 4 sene destek almış? destek almışta kasmamış.Allahını seversrn nası daha az ios 7 iphone 5 aşağısında leş gibi kasıyor
destek alıyorda ne oluyor telefon kasıyoriphone 5 aşağısında bi 4s var halen güncelleme alan oda 4 sene önce çıkmış bir cihaz, hangi android cihaz 4 sene destek almış? destek almışta kasmamış.