Jsnow492
Üye
İphone 5 'in Altı Kasıyo Hocam İphone 5 ve üstünde öyle Bir sorun yokdestek alıyorda ne oluyor telefon kasıyor
İphone 5 'in Altı Kasıyo Hocam İphone 5 ve üstünde öyle Bir sorun yokdestek alıyorda ne oluyor telefon kasıyor
verdikleri destekle whatsappi facebooku kaldiracaklarsa kalsin oyle destekiphone 5 aşağısında bi 4s var halen güncelleme alan oda 4 sene önce çıkmış bir cihaz, hangi android cihaz 4 sene destek almış? destek almışta kasmamış.
iphone 4s 2011 ekimde çıkmış bir cihaz yani 2 yıl 3 ay falan olmuş nere 4 yıl ve nexus 4 gibi bir cihazın olduğundan haberin var mı android M yi alması bekleniyor ve android 5 i almış durum ve yılı geçti ve kasmıyoriphone 5 aşağısında bi 4s var halen güncelleme alan oda 4 sene önce çıkmış bir cihaz, hangi android cihaz 4 sene destek almış? destek almışta kasmamış.
3 yıl 3 ay olmasın o 2015 deyiz bizkonu bir kere yanlış android bir işletim sistemi ken apple bir şirket eğer en son iphone vs Android amiral gemileriden (note 4,z3,g3,m8,mx4pro,oneplus one) birisi olsaydı anlardım ama android ücretsiz ve açık kaynaklı olduğu için ucuz telefonlar da android olarak çıkıyor eğer sırf işletim sistemleri olarak düşünürsek bence android 5 ile android ios a fark attı ve eğer donanımlara bakarsak (en güçlü apple cihazı ipad air 2 ) yine android amiral gemilerin neredeyse hepsi daha güçlü sırf ram miktarları ile bile hesaplanabilir (çünkü aranızda bazıları apple fazla ram ullanamıoy r 4çekirdeğe falan ihtiiyacı yok falan falan zırvalıyacak ama ram gerekiyor iphone 6 aynı anda safariden 6 sekmeyi zor açarken kendi kişiel telefonum bile 20 sayfa falan açabiliyorum (appleda da açılıyor ama 6 dan sonra tekrar yükleme yapıyor yani ramde tutmuyor)
iphone 4s 2011 ekimde çıkmış bir cihaz yani 2 yıl 3 ay falan olmuş nere 4 yıl ve nexus 4 gibi bir cihazın olduğundan haberin var mı android M yi alması bekleniyor ve android 5 i almış durum ve yılı geçti ve kasmıyor
şimdiye kadar safaride hiç 6 sekme açma ihtiyacı duymamıştım şimdi denedim hatta senin verdiğin sayıyı ikiye katlayıp 12 sekme açtım yeniden yükleme yapmadı hiç birini. ve de dediğin düşük özelliklerle iphone yüksek özellikli android telefonlardan daha hızlı çalışıyor.hangi facebook la whatsapp ı kaldırmışlar nerede kaldırmışlar kim kaldırmış, asıl önemli soru kaldırmışlar madem ben nasıl kullanabiliyorum bunlarıverdikleri destekle whatsappi facebooku kaldiracaklarsa kalsin oyle destek

iOS 7'nin ilk ciktigi zaman. iPhone 3GS kullaniyorum ve facebook whatsapp guncellemelerini iOS 7 ve ustune cektiler. Bu sistemi 6 senedir kullaniyorum dostum ben3 yıl 3 ay olmasın o 2015 deyiz bizşimdiye kadar safaride hiç 6 sekme açma ihtiyacı duymamıştım şimdi denedim hatta senin verdiğin sayıyı ikiye katlayıp 12 sekme açtım yeniden yükleme yapmadı hiç birini. ve de dediğin düşük özelliklerle iphone yüksek özellikli android telefonlardan daha hızlı çalışıyor.
buyrun video yeterli gelir sizeMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
hangi facebook la whatsapp ı kaldırmışlar nerede kaldırmışlar kim kaldırmış, asıl önemli soru kaldırmışlar madem ben nasıl kullanabiliyorum bunları![]()

e iyide androidde de android 4 veya 5 üstü diye çıkan uygulamaları 2.x kullanıcıları nasıl yükliyecek? bu dediğinin sadece apple a özgü bir durum olduğunu mu sanıyorsuniOS 7'nin ilk ciktigi zaman. iPhone 3GS kullaniyorum ve facebook whatsapp guncellemelerini iOS 7 ve ustune cektiler. Bu sistemi 6 senedir kullaniyorum dostum ben![]()
ayrıyetten bahsettiğin bu olay apple ı ilgilendiren bir durum değil uygulama geliştiricisinden kaynaklanan bir durum bu konuda apple ve ürünlerini suçlama durumu biraz değişik oluyor 
bir telefonla yaftalamıyorum, video da 2 adet farklı yapımcıdan olan 2014 senesinin amiral gemisi telefonları var, ip5 kullanan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla şu an için sıkıntısı yok gibi memnun değilim diyende fazla yok memnun olmayanlarda batarya konusunda şikayetçiler ki doğru bataryası çok vasat ip5 in. ha firmaların kendini düzeltmesiyle alakalı bir durumda değil bu aslında. ne zaman android gerçek bir işletim sistemi olup kendi kodlama dilini geliştirir o zaman android düzelir. mobil işletim sistemleri içinde kendi kodlama sistemi olamayan tek işletim sistemi android farkındamısınız bilmiyorum. bb nin bile kendine özgü bir kodlama dili var.Android i bir telefonla yaftalama. Firmalar yavaş yavaş kendini düzeltiyor zaten. Güncelleme alınca iphone lar da kasıyor. İphone 5 de şimdiden fps dusmeleri mevcut.
önemli olan oyun ve uygulamnalarda akıcı olması arkadaşımın daha 3 hafta önce aldığı iphone 6sı var gta sa oynayayım dedim arada 1 snlik takılmalar oldu üstelik gafikler ve vies distance ortalardeyken biraz ama uygulama açılış hızları güzel bunu sebebinin iphonedan değil iosdan olduğunu düşünüyorum3 yıl 3 ay olmasın o 2015 deyiz bizşimdiye kadar safaride hiç 6 sekme açma ihtiyacı duymamıştım şimdi denedim hatta senin verdiğin sayıyı ikiye katlayıp 12 sekme açtım yeniden yükleme yapmadı hiç birini. ve de dediğin düşük özelliklerle iphone yüksek özellikli android telefonlardan daha hızlı çalışıyor.
buyrun video yeterli gelir sizeMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
hangi facebook la whatsapp ı kaldırmışlar nerede kaldırmışlar kim kaldırmış, asıl önemli soru kaldırmışlar madem ben nasıl kullanabiliyorum bunları![]()
gta yı bilmiyorum oynamadım hiç iphone da ama nova 3 olsun infinityblade olsun hiç takılma yaşamadım şu ana kadar. arkadaşın jailbreak yapıp telefonun ayarlarıyla oynamış olabilir mi acaba.önemli olan oyun ve uygulamnalarda akıcı olması arkadaşımın daha 3 hafta önce aldığı iphone 6sı var gta sa oynayayım dedim arada 1 snlik takılmalar oldu üstelik gafikler ve vies distance ortalardeyken biraz ama uygulama açılış hızları güzel bunu sebebinin iphonedan değil iosdan olduğunu düşünüyorum
hayır olamaz ben sordum yapacak mısın diye yok dedi kendisi tanıdığımdan beri en son iphoneu kullanıyor nova 3 ü ben note 2 almadan 2-3 ay önce çıkmıştı sanınırım bi 1 1.5 sene geçti diyebiliyorum onda kasmaması lazım ama oyun 3.36 gb boyutuyla bir ara telefonumda baya yer kaplamıştıgta yı bilmiyorum oynamadım hiç iphone da ama nova 3 olsun infinityblade olsun hiç takılma yaşamadım şu ana kadar. arkadaşın jailbreak yapıp telefonun ayarlarıyla oynamış olabilir mi acaba.
hic bir sistemin kendi dili yok hocam. Sadece ustune kurulan cekirdekler farkli. Dalvik olayi simdiye kadar sikintiliydi eyvallah ama google duzeltmeye calisiyor ART olayi ile ve ben umutluyum bu isin geleceginden.e iyide androidde de android 4 veya 5 üstü diye çıkan uygulamaları 2.x kullanıcıları nasıl yükliyecek? bu dediğinin sadece apple a özgü bir durum olduğunu mu sanıyorsunayrıyetten bahsettiğin bu olay apple ı ilgilendiren bir durum değil uygulama geliştiricisinden kaynaklanan bir durum bu konuda apple ve ürünlerini suçlama durumu biraz değişik oluyor
bir telefonla yaftalamıyorum, video da 2 adet farklı yapımcıdan olan 2014 senesinin amiral gemisi telefonları var, ip5 kullanan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla şu an için sıkıntısı yok gibi memnun değilim diyende fazla yok memnun olmayanlarda batarya konusunda şikayetçiler ki doğru bataryası çok vasat ip5 in. ha firmaların kendini düzeltmesiyle alakalı bir durumda değil bu aslında. ne zaman android gerçek bir işletim sistemi olup kendi kodlama dilini geliştirir o zaman android düzelir. mobil işletim sistemleri içinde kendi kodlama sistemi olamayan tek işletim sistemi android farkındamısınız bilmiyorum. bb nin bile kendine özgü bir kodlama dili var.
Build.prop edit ve apk indirerek cok rahat kullaniliyor. Su an her android cihazda whatsapp kullanilabiliyor. Bence de senin cehaletinin payi var.e iyide androidde de android 4 veya 5 üstü diye çıkan uygulamaları 2.x kullanıcıları nasıl yükliyecek? bu dediğinin sadece apple a özgü bir durum olduğunu mu sanıyorsunayrıyetten bahsettiğin bu olay apple ı ilgilendiren bir durum değil uygulama geliştiricisinden kaynaklanan bir durum bu konuda apple ve ürünlerini suçlama durumu biraz değişik oluyor
bir telefonla yaftalamıyorum, video da 2 adet farklı yapımcıdan olan 2014 senesinin amiral gemisi telefonları var, ip5 kullanan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla şu an için sıkıntısı yok gibi memnun değilim diyende fazla yok memnun olmayanlarda batarya konusunda şikayetçiler ki doğru bataryası çok vasat ip5 in. ha firmaların kendini düzeltmesiyle alakalı bir durumda değil bu aslında. ne zaman android gerçek bir işletim sistemi olup kendi kodlama dilini geliştirir o zaman android düzelir. mobil işletim sistemleri içinde kendi kodlama sistemi olamayan tek işletim sistemi android farkındamısınız bilmiyorum. bb nin bile kendine özgü bir kodlama dili var.
jailbreak telefonu daha islevsel hale getiriyor ayar bozma olayi tamamiyle senin gibi amatörlerin becerememesinden kaynaklaniyor. Gta'yi oynayamazsin zaten $6.99gta yı bilmiyorum oynamadım hiç iphone da ama nova 3 olsun infinityblade olsun hiç takılma yaşamadım şu ana kadar. arkadaşın jailbreak yapıp telefonun ayarlarıyla oynamış olabilir mi acaba.

hiç bir sistemin kendi dili yok derken, apple xcode programlama aracı ve dili, microsoft visual studio ve visual c# ı firefox os bile uygulama geliştiricileri için kendi python kütüphanelerini ve parçacıklarını yayımladı yapmayın artık.hic bir sistemin kendi dili yok hocam. Sadece ustune kurulan cekirdekler farkli. Dalvik olayi simdiye kadar sikintiliydi eyvallah ama google duzeltmeye calisiyor ART olayi ile ve ben umutluyum bu isin geleceginden.
xcode ozgun bir sey degil, visual studio sadece bir compiler, c# ile isletim sistemi yazilamaz, python ile de isletim sistemi yazilamaz. Zaten her sistemin (android dahil) kendi kutuphaneleri vardir. Yani yaptigimiz birsey yok sadece abartmayalim diyorum.hiç bir sistemin kendi dili yok derken, apple xcode programlama aracı ve dili, microsoft visual studio ve visual c# ı firefox os bile uygulama geliştiricileri için kendi python kütüphanelerini ve parçacıklarını yayımladı yapmayın artık.