Apple TV+, Netflix'in tahtını sallayacak mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Apple TV+, Netflix'in tahtını sallayacak mı?
Apple'ın bir süredir yeni TV servisini tanıtacağı konuşuluyordu. Dün gece gerçekleşen 25 Mart etkinliği kapsamında Apple TV+ duyuruldu.

Apple, Netflix'e rakip olacak TV platformunu gün yüzüne çıkardı. Diğer platformlar gibi özel bir uygulaması bulunmayan Apple TV+ MacOS ve akıllı TV'ler üzerinden kolayca kullanılabiliyor. Bunun haricinde iddialı özellikleriyle kaliteli içerikler sunacak olan platform, birçok ünlü isimle anlaşmış durumda.

Aynı zamanda birçok televizyon markalarıyla da anlaşan şirket uygulamayı ilk defa kullananlara 1 aylık ücretsiz deneme imkanı sağlıyor. 1 aylık deneme sürümünün ardından ise aylık 10 dolar ödemeniz gerekiyor. Anlaşma sağlanan şirketlerde LG, Sony ve Samsung gibi firmaların yer aldığını belirtelim.

Apple'ın TV servisi 100'den fazla ülkede kullanılabilecekken bu ülkelerin arasında Türkiye de yer alıyor. Ülkemizdeki fiyat hakkında ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.
 
vedat1966

vedat1966

Üye
Netflix şu an 40 TL.ye 4 ekran + 4K olarak seyredilebiliyor. Birçok kişi 4 kişilik ekip oluşturup 10 TL.ye Netflix izleyebiliyor. Bu şartlardan daha iyi imkan ve ücret sunarsa ülkemizde kullanımı yaygınlaşabilir.

GT-N8000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
381
Haydar
Lord_oF_Dark
Cevap
4
Görüntüleme
2K
|-ERKAN-|


Üst Alt