Apple TV Üretimine Başlandı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Apple TV Üretimine Başlandı mı?
Apple, üzerinde gizlilikle çalıştığı televizyon projesinin üretimine başlamış. Foxconn'dan bilgilere göre deneme için ilk ürünler şu an üretiliyor.
Apple'ın ürün ailesine yeni katılması beklenen Apple televizyonu, ya da kısaca yeni Apple TV'nin ne zaman piyasaya çıkacağı merak konusu. Geçtiğimiz sene sonunda Apple TV'nin 2012'nin ilk yarısında tanıtılacağı konuşuluyordu. 2012'nin başıyla birlikte bu tarih 2013'e ertelendi, hatta 2014 bile konuşulmaya başlandı.
Apple, bu konuda resmi bir bilgi vermediği için kesin konuşmak mümkün değil. Ancak Apple'ın üreticisi olan Foxconn fabrikasından diğer Apple ürünlerinde olduğu gibi Apple TV için de haberler gelmeye başladı. Alınan bilgilere göre Foxconn'un Çin'de bulunan Shenzhen fabrikasında Apple TV'nin üretimine başlanmış durumda. Fakat üretilen Apple TV'ler şimdilik deneme amaçlı üretiliyor. Yani son kullanıcı için seri üretim değil de Apple'ın ofisinde denemek için ürettiği modellerden.

Üretilen bu yeni modelin önümüzdeki WWDC etkinliğinde gösterilip gösterilmeyeceği de merak konusu. Apple'ın genellikle ürününü gösterdikten kısa bir süre sonra piyasaya çıkardığıı düşünürsek uzun süre önce tanıtımını yapmaasını beklemek yanlış olur.
42 ve 55 inç boyutlarında olması beklenen Apple TV'nin tam bir akıllı televizyon olması bekleniyor. iPhone 4S'de kullanılan Siri'nin de farklı bir halinin kullanılacağı tahmin ediliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt