Apple Online Store Türkiye Açıldı !

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Apple Online Store Türkiye Açıldı !
Apple, ürünlerinin Türkiye' deki popülerliliğinden oldukça memnun olduğundan, bir süre önce Türkiye' de resmi Apple store açacağını duyurmuştu Henüz Apple Store açılma dedikoduları ve çalışmaları konuşulurken, Online Apple Store açılmasıyla ilgili de Apple, kullanıcılarının ve hayranlarının büyük bir beklentiye girmesine neden olmuştu.

Apple store ve online Apple store ne zaman açılacak soruları, özellikle iPhone 5S ve iPhone 5C nin lansmanıyla birlikte daha da merak edilir bir hal almaya başlamıştı ve 1 Kasım 2013 yani bugün itibari ile açıldı.
Online Apple Store üzerinden, Tüm Apple ürünlerini peşin / vadeli şekilde ve herşeyden önemlisi özel konfigürasyonlarla almak mümkün. Tüm Apple cihazlarını ve aksesuarlarını, online olarak direkt sipariş verebiliyorsunuz üstelik 3-5 iş günü içerisinde adresinize teslim ediliyor. 235 TL üzerinde yapılan alımlarda gönderim ücreti yok ve iade işlemleri son derece kolay.

Teknoloji severlerin sık sık ziyaret ederek kolaylıkla Apple ürünlerini alabileceği bu dev sanal mağazaya adresinden ulaşabilirsiniz. Yakın zamanda, fiziksel bir Apple Store mağazası görmemiz de böylece kesinleşti. Açılması muhtemel Apple mağazalarında, tüm Apple ürünlerini fiziki olarak görerek, inceleyerek satın almam mümkün olabilecek.

Apple Online Store Türkiye Açıldı !
 


ka_za

ka_za

Üye
Bizde bu vergiler olduktan sonra isterse fabrikasını Türkiyeyeye taşışın birsey değişmez. Ucuz diye cikartilan 5c modeli bile 2 bin tl civarı fiyatlarla satılıyor. Dünyada böyle bir ülke daha yoktur. Diyecek bişey bulamıyorum
 
Seglopsi

Seglopsi

Üye
apple da işin kaymağını yemek için açmış mağazayı. yurtdışında sattığı fiyatla Türkiye'deki fiyat arasında uçurum var. 650 dolara amerikada satıyor. güncel kurla 1300 liraya. hadi 100 lira imei kaydı, 300 lira vergi, 50 lira cihaz başına nakliye parası olsa (nakliye cihaz başına muhtemelen 5-10 lira düşer ama neyse bol keseden ekleyim dedim) maksimum o cihazın Türkiye'deki satış fiyatı 1750 lira olması lazım. aradaki 400 lira ne oluyor ayıptır.
 
  • Beğen
Tepkiler: ka_za
fk555897

fk555897

Üye
Teşekkürler
 
marist

marist

Üye
Haber için teşekkürler Ozan Abi.
 
0MG90

0MG90

Üye
Haber için :tşk:
 
ozakin70

ozakin70

Üye
5s Kac lira daha ucuz mesela buradan almaya deger mitmm buldum;)
 
  • Beğen
Tepkiler: phasan


Üst Alt