iphone 4s sim free pasaport kayıtlı yada Türkiye garantili ikinci el hangisini önerirsiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4s sim free pasaport kayıtlı yada Türkiye garantili ikinci el hangisini önerirsiniz ?
biraz sitelerde fiyat araştırması yaptım iphone 4s 16gb Türkiye garantili ortalama 4 aylık ikinci el cihaza satış için 1500 tl fiyat vermişler

aynı şekilde simfree pasaport kayıtlı uluslararası garantili 16 gb 4s in fiyatıda 1500 tl seviyelerinde

öncelikle bir kaç soru sormak istiyorum daha önce genpa garantili iphone 4 kullandığım için hiçbir sorun yaşamamıştım güncelleme ve itunes kullanırken

simfree iphonelerde itunes ten güncelleme yaparken sorun yaşanıyormu
direk apple store mağazasından oyun uygulama yükleniyormu
iphone 4s lerde 3g kapatılabiliyor mu

2.el ürünlerde eğer telefonun bataryası düzgün şarj edilip kullanılmadıysa sıkıntı yapabilir diye çekimser kalıyorum

siz hangisini önerirsiniz

WebStyle

WebStyle

Üye
Bende 1 ay kadar önce 1.550 TL'ye 0 pasaport imei kayıtlı 1 yıl uluslararası garantili iphone 4s aldım. İstediğim uygulama ve oyunları yüklüyorum hiç bir problem yaşamadım. Ayrıca ios 5.1.1 sürümünü de güncelledim. Herhangi birşey olmadı. Garanti olayına bu kadar takmayın bence.. Sonuçta ürün 0 olarak size geliyor. Fabrikasyon bir hata olmadığı sürece uzun yıllar sizi götürür bu makine. Tr'den birşey alınmayacağını iphone 4S aldıktan sonra öğrendim. Cihaz halen daha 2000 TL + seviyesinde satılmaya devam ediyor. Sırf genpa ve kvk garantili diye. Bence değmez. Alın yurtdışı çıkışlı imei pasaport kayıtlı bir ürün rahat edin. Ancak sim free olmasını çok ama çok dikkat edin..

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
bir arkadaşımada almıştık simfree olarka onda sıkıntı yok ama internetten getirteceğim için ürünü aldığımda sıkıntı olursa uluslararası garanti falan diyolar ama kvk genpa gibi değil sonuçta o biraz kafamı kurcalıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt