apple mi samsung mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
Note 2 nin ekranı S2 dende S3 dende daha net.260 ppi değeri Pentile ve RGB dizilim arasındaki farkı bilmeyenleri hemen ikileme düşürür.ve kandırır.

avcitalip

avcitalip

Üye
Note 2 nin ekranı S2 dende S3 dende daha net.260 ppi değeri Pentile ve RGB dizilim arasındaki farkı bilmeyenleri hemen ikileme düşürür.ve kandırır.

:evet: dediğim gibi dizilim değiştirildi o yüzden daha net :)

- - - Eklendi - - -

ayrıca s2 değilde note yazsaydın daha iyidi :) s2'nin ekranı HD bile değil :evet:

PriZm

PriZm

Üye

:evet: dediğim gibi dizilim değiştirildi o yüzden daha net :)

- - - Eklendi - - -

ayrıca s2 değilde note yazsaydın daha iyidi :) s2'nin ekranı HD bile değil :evet:
Anlayan anladı zaten illa S2 yada note yazmaya gerek yok :)

esokmen

esokmen

Üye
Teyzem note2 kullaniyor ve harika birsey

Symbianize

Symbianize

Üye
Apple bitti mi ? İşte buna çok gülerim nesi bitti onu anlayamadım gözünle bakınca ekran kapanmıyo diye iki kere vurunca en üste çıkmıyo diye Apple bittimi komik olmyın o ios olduktan sonra Apple hala bitmez . Biri ace2 daha iyi demiş iphone 4 ten bi alsın eline iyi baksın 3gs 600 mhz 256 mb ram ile gta3 açıyosa Apple bitmez benim sana tavsiyem kesinlikle iPhone dur gidip galaxy ace2 alıp 1 jellbean almaktansa bi iphone 4 alır 3 yıl güncelleme alırım ama yinede karar senin. Ayrıca ekran konusunda ne not2 ne galaxy s3 iphone 5 in yanına yaklaşamaz xperia sl falan deseniz anlayacağım (renk değil çözünürlük)

kemal21

kemal21

Üye
Note 2 degilde sanki note un ekranıda s3 ten daha iyi gibi görünüyor. Acaba sadece banamı öyle geldi yoksa baskası da fark ettimi?

Jomolocco

Jomolocco

Üye
bos konusanlarin yeni entrikasi apple bitti mi sorusudur

sen takilma al bir iphone 4s oh be dunya varmis de

kemal21

kemal21

Üye
Apple bitti mi ? İşte buna çok gülerim nesi bitti onu anlayamadım gözünle bakınca ekran kapanmıyo diye iki kere vurunca en üste çıkmıyo diye Apple bittimi komik olmyın o ios olduktan sonra Apple hala bitmez . Biri ace2 daha iyi demiş iphone 4 ten bi alsın eline iyi baksın 3gs 600 mhz 256 mb ram ile gta3 açıyosa Apple bitmez benim sana tavsiyem kesinlikle iPhone dur gidip galaxy ace2 alıp 1 jellbean almaktansa bi iphone 4 alır 3 yıl güncelleme alırım ama yinede karar senin. Ayrıca ekran konusunda ne not2 ne galaxy s3 iphone 5 in yanına yaklaşamaz xperia sl falan deseniz anlayacağım (renk değil çözünürlük)

iPhone gercekten güzel ama 3 yıl güncelleme destegi almak istiyorsan su anda 5 alman gerekir 4 en fazla iOS 7 görür.

kemal21

kemal21

Üye
Ben iPhone 3GS kullanıyorum ve söylemeye çalıştığım şey iPhone 4 ün 3 yıl daha güncelleme almayacağıydı yani iki yılını doldurdu sonuçta en iyi ihtimalle iOS 7 yi görür diyorum.

major38

major38

Üye
Apple'in Adı Samsung'un Tadı

nsren

nsren

Üye
Arkadaş anladık iphone seviyorsun da, bu kadar da abartmadan istersen. S3 ekrani yanına bile yaklaşamaz ne demek. HD süper AMOLED arkandan söz ediyoruz. Sen sanırım s3'e yakından hiç bakmadın. Objektif olalım.

• Beğen
Tepkiler: erhank98
cortex47

cortex47

Üye

dizilimi değiştirilerek keskinleştirildi :evet: sadece bu bile yeter sanırım ? :)

- - - Eklendi - - -

:ehe :oha:

Arkadaşım şaka mı yapıyorsun yoksa matematiğinde bir sorun mu var? Dizilim değiştirmek aynı sayıda pikselle yapılabilecek bir şeydir. 1280 ile bir 720'yi, bir de 800'ü çarpın bakalım sonuç aynı mı. İkincisi PPI oranlarına bir bakın bakalım hangisi daha keskin. Üçüncüsü, Pentile tabanlı AMOLED'in Super AMOLED'e oranla daha kötü bir teknoloji olduğunu hepimiz biliyoruz. Peki bu bilgiler ışığında, nasıl oluyor da Note 2'nin ekranı Note'dan daha iyi olabiliyor? Aydınlatın bizi, lütfen...

- - - Eklendi - - -

Çözünürlük mü her şey? O güncellemeyi alıp kasım kasım kasınacağına, hiç almasın daha iyi.

PriZm

PriZm

Üye
:ah:

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
iphone hepsine tek geçer Android gerçekten güzel ama her telefona her güncelleme gelmiyor appleda ise 3gsde bile ios6 var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt