apple iphone 5 ile yenilik getirmedi ekranı falan note 2 nin daha gelişmiş bunu ağır çekimdeki yenileme hızından bile anlayabilirsiniz tabi ekran kalitesi olarak L920'nin üzerine yok ama L920'de bence bu telefonların yanında biraz boş kalıyor
'dan neredeyse hiç yenilik gelmiyor 
şuanda markanın iki amiral gemisinede bakın
birisi note 2 dimi ?
diğeri iphone 5 dimi ?
iphone 5 ile gelen yenilikleri sayalım
1-ekran büyüdü
2-kamera geliştirildi
3-performans arttırıldı
4-ekran daha kaliteli hale getirildi
5-telefon inceltildi ve 4G LTE desteği eklendi
falan filan dimi ?
note 2 ile neler geldi ?
1-saydığımız iphone 5'in tüm özellikleri geldi
2-multiwindow gibi bir sürü özellik geldi bunlar yeniliktir ve kullanışı arttırır
yani kararı siz verin gidin inceleyin bence bu saatten sonra en güçlüsü olmasa bile samsung iyidirapple iphone 5 ile yenilik getirmedi ekranı falan note 2 nin daha gelişmiş bunu ağır çekimdeki yenileme hızından bile anlayabilirsiniz tabi ekran kalitesi olarak L920'nin üzerine yok ama L920'de bence bu telefonların yanında biraz boş kalıyor
kararı siz verin bence Samsung çünkü artık'dan neredeyse hiç yenilik gelmiyor
![]()
iphone 3gs ve iphone 4 ten daha iyi bir telefon ace 2 kullanıyorum 2aydır gayet memnunum uygulama konusunda sıkıntı çekmiyorum ücretsiz daha güzel uygulamalar var androidde bide yazılım güncellemesi gelip jelly bean olduğundan telefon daha iyi olacaktır.peki size bir sey dicem... samsung galaxy ace 2 (i8160) mı iphone 3gs mi veya 4 mu?
ekran kalitesi note 2 ile arttırılmadı, aksine note'un ekranı note 2'nin ekranından daha iyi.
eğer 10 ppi değerinden söz ediyorsan 
aaa kardeşim adam anlamıyor niye
Komikti kardeş ilahieğer 10 ppi değerinden söz ediyorsan
![]()
piksel dizilimini bilmeyen anlamaz neyse steve jobs öldü applede öldü noktaBakın apple artık yenilik değil ama samsung sürekli yeni ürün çıkarıyor mesela Projeksiyon görevi yapan galaxy beam daha sonra s3 , note2 derken s4 bile çıktı apple yapcağı tek şey iç özellik görünümden kayıp ediyor sürekli aynı tarz applela anca hava atarsın .
kardesim sen beni yanlis anladin.. ben ace 2 kullaniyorum babam iphone4 annem ise ip.3gs kullaniyorlar ben hangisi iyiyse onu kullancaktim ismime ne bakiyon sen![]()
ekran kalitesi note 2 ile arttırılmadı, aksine note'un ekranı note 2'nin ekranından daha iyi.

Dediğin doğru. Not2 deki bir video ile not1deki aynı değil. Değişik bir fark var dikkatle bakınca. Bn not2min ekranını çok seviyorum
hayır,hani dizilim değiştirilerek keskinleştirildi ya onu demek istedim
- - - Eklendi - - -
ayrıca aradaki ppi değerinin çok önemli olmadığını düşünüyorum![]()

Dediğin doğru. Not2 deki bir video ile not1deki aynı değil. Değişik bir fark var dikkatle bakınca. Bn not2min ekranını çok seviyorum![]()