apple mi samsung mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
apple mi samsung mu?
evet hangisi daha iyi hangisi daha kullanisli?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Apple'nin Kalitesi

Samsung'un Donanımı

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
bencede :-/

avcitalip

avcitalip

Üye
şuanda markanın iki amiral gemisinede bakın

birisi note 2 dimi ? :evet:

diğeri iphone 5 dimi ? :evet:

iphone 5 ile gelen yenilikleri sayalım

1-ekran büyüdü
2-kamera geliştirildi
3-performans arttırıldı
4-ekran daha kaliteli hale getirildi
5-telefon inceltildi ve 4G LTE desteği eklendi

falan filan dimi ? :evet:

note 2 ile neler geldi ?

1-saydığımız iphone 5'in tüm özellikleri geldi
2-multiwindow gibi bir sürü özellik geldi bunlar yeniliktir ve kullanışı arttırır

yani kararı siz verin gidin inceleyin bence bu saatten sonra en güçlüsü olmasa bile samsung iyidir :evet: apple iphone 5 ile yenilik getirmedi ekranı falan note 2 nin daha gelişmiş bunu ağır çekimdeki yenileme hızından bile anlayabilirsiniz tabi ekran kalitesi olarak L920'nin üzerine yok ama L920'de bence bu telefonların yanında biraz boş kalıyor

kararı siz verin bence Samsung çünkü artık :apple:'dan neredeyse hiç yenilik gelmiyor :evet:

cortex47

cortex47

Üye
şuanda markanın iki amiral gemisinede bakın

birisi note 2 dimi ? :evet:

diğeri iphone 5 dimi ? :evet:

iphone 5 ile gelen yenilikleri sayalım

1-ekran büyüdü
2-kamera geliştirildi
3-performans arttırıldı
4-ekran daha kaliteli hale getirildi
5-telefon inceltildi ve 4G LTE desteği eklendi

falan filan dimi ? :evet:

note 2 ile neler geldi ?

1-saydığımız iphone 5'in tüm özellikleri geldi
2-multiwindow gibi bir sürü özellik geldi bunlar yeniliktir ve kullanışı arttırır

yani kararı siz verin gidin inceleyin bence bu saatten sonra en güçlüsü olmasa bile samsung iyidir :evet: apple iphone 5 ile yenilik getirmedi ekranı falan note 2 nin daha gelişmiş bunu ağır çekimdeki yenileme hızından bile anlayabilirsiniz tabi ekran kalitesi olarak L920'nin üzerine yok ama L920'de bence bu telefonların yanında biraz boş kalıyor

kararı siz verin bence Samsung çünkü artık :apple:'dan neredeyse hiç yenilik gelmiyor :evet:

ekran kalitesi note 2 ile arttırılmadı, aksine note'un ekranı note 2'nin ekranından daha iyi.

erhank98

erhank98

Üye
Steve Jobs öldü = Apple öldü...

• Beğen
Tepkiler: quaim.21
galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
peki size bir sey dicem... samsung galaxy ace 2 (i8160) mı iphone 3gs mi veya 4 mu?

skywalker06

skywalker06

Üye
peki size bir sey dicem... samsung galaxy ace 2 (i8160) mı iphone 3gs mi veya 4 mu?
iphone 3gs ve iphone 4 ten daha iyi bir telefon ace 2 kullanıyorum 2aydır gayet memnunum uygulama konusunda sıkıntı çekmiyorum ücretsiz daha güzel uygulamalar var androidde bide yazılım güncellemesi gelip jelly bean olduğundan telefon daha iyi olacaktır.

Samet.25

kardesim adin bilr galaxxy sen secimini yapmissin niye bosuna tartisma yaratiyon zaten ayni konu forumda 100lerce var merak ediyosan oku ayrica 2 sini bir tutamassin kullandiklari malzemeler tamamen farkli isletim sistemleri farkli

Ali58_58

Ali58_58

Üye
galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
kardesim sen beni yanlis anladin.. ben ace 2 kullaniyorum babam iphone4 annem ise ip.3gs kullaniyorlar ben hangisi iyiyse onu kullancaktim ismime ne bakiyon sen :D

caglar9726

caglar9726

Üye
Bakın apple artık yenilik değil ama samsung sürekli yeni ürün çıkarıyor mesela Projeksiyon görevi yapan galaxy beam daha sonra s3 , note2 derken s4 bile çıktı apple yapcağı tek şey iç özellik görünümden kayıp ediyor sürekli aynı tarz applela anca hava atarsın .

uMTOku

Üye
Neye bağlı her işletim sistemine sahibim bence apple
Sent from my Lumia 920 using Board Express

furkey

Üye
Bakın apple artık yenilik değil ama samsung sürekli yeni ürün çıkarıyor mesela Projeksiyon görevi yapan galaxy beam daha sonra s3 , note2 derken s4 bile çıktı apple yapcağı tek şey iç özellik görünümden kayıp ediyor sürekli aynı tarz applela anca hava atarsın .

S4 daha tanitilmadi bile nasıl çıksın

avcitalip

avcitalip

Üye

ekran kalitesi note 2 ile arttırılmadı, aksine note'un ekranı note 2'nin ekranından daha iyi.

hayır,hani dizilim değiştirilerek keskinleştirildi ya onu demek istedim :oke:

- - - Eklendi - - -

ayrıca aradaki ppi değerinin çok önemli olmadığını düşünüyorum :evet:

aleranol

aleranol

Üye

hayır,hani dizilim değiştirilerek keskinleştirildi ya onu demek istedim :oke:

- - - Eklendi - - -

ayrıca aradaki ppi değerinin çok önemli olmadığını düşünüyorum :evet:
Dediğin doğru. Not2 deki bir video ile not1deki aynı değil. Değişik bir fark var dikkatle bakınca. Bn not2min ekranını çok seviyorum :rock:

avcitalip

avcitalip

Üye

Dediğin doğru. Not2 deki bir video ile not1deki aynı değil. Değişik bir fark var dikkatle bakınca. Bn not2min ekranını çok seviyorum :rock:

aynen ama karanlık efektleri iğrenç oluyor bence,çok kararıyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt