Apple mağazasında BMW X5 ile soygun ! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
bizde 110 BG 2011 Ford Tourneo Connect var ederi aşağı yukarı 30-35 Bin TL

Konu Sahibi
Modeli eski oldugu icin vergisi pahali olmaz heralde

- - - Eklendi - - -

ucuz demedim ki

öyle bir arabaya göre ucuz bence

vergisini bilmiyorum ama arabanın kalitesi ortada ;

[video=youtube;JRJNBXx7uWc]http://www.youtube.com/watch?v=JRJNBXx7uWc&feature=player_embedded[/video]

bu testi bizim arabayla yapsalar sonuçların böyle olmayacağından eminim

Kerim.

Üye
Yok ben sana demedim ben ucuz mu dedim diye
Taş gibi araba mübarek

- - - Eklendi - - -

Çok kötü değil bence.al izle
http://www.youtube.com/watch?v=1gNNnMqNQWM

Konu Sahibi
Yok ben sana demedim ben ucuz mu dedim diye
Taş gibi araba mübarek

- - - Eklendi - - -

Çok kötü değil bence.al izle

burada connect 2 tekeriyle beraber dümdüz duvara çarpıyor ama x5 tek tekeriyle duvara çarpıyor her neyse bizde 2 tane connect var başımızdan geçenleri anlatıyım

eski olanla ilk kaza

bizim şirkette çalışan bir deyyo L şeklindeki viraja 5.viteste girer ve araba doğal olarak kaldırım taşlarına çarparak yan yatar ve araba elemanın maaşından kesilerek tamir ettirilir

daha sonra annem eski evimiz rampa ve arkadaki arabayı görmek biraz zor oluyor 2004 kırmızı citroen c4 annem geri geri rampadan çıkıyor ve geliyor yavaşça geldiği için çarptığını hissetmiyor ondan sonra araba gitmemeye başlıyor ve arabadan inince çarptığımızı görüyoruz ve c4'ün kapı kısmı komple içine göçmüş ve ayna sallanıyor neyseki adamın sigortası varmış önemli değil dedi bizim connect'te ise hiçbirşey yoktu sadece arka tamponuyla bunu yapmıştı

daha sonra bizim garajımız çok dardır hatta dünyada daha darı yok desem yalan olmaz yavaş yavaş geçerken arabanın sol aynasını toyota corolla verso'nun arka tarafına takıyoruz ve yine bizim arabada bişey yok ama verso'da az birşey göçük var hemen yukarıya çıkıp sahibine haber verdik adam önemli değil canınız sağolsun dedi sanırım sigortası vardı

bunlardan sonra babam araba 2006 model ve 200 bin km'nin(şirket arabası çünki ) üzerinde olduğu için yeni bir araba almayı düşündü ben önce caddy dedim oda connect'le okadar yaşanmışlığımız var dedi yine connect aldı ama bende kullandım ikisinide yenisi bana eskisi kadar güven vermiyor bununda altını çizeyim

Kerim.

Üye

baya kaza yapmışsınız bu arada arabanın kmsi daha fazla artmadan satın bence 250binde-300binde satmak zor

Konu Sahibi
baya kaza yapmışsınız bu arada arabanın kmsi daha fazla artmadan satın bence 250binde-300binde satmak zor

Şirket arabası o zaten bişey olmaz araba ölene kadar bizde parçaları bozulunca değiştirip kullanıyor bizimkiler :

Maşallah arabada hiç performans kaybıda yok bence kendisinden de daha rahat

Kerim.

Üye

Şirket arabası o zaten bişey olmaz araba ölene kadar bizde parçaları bozulunca değiştirip kullanıyor bizimkiler :

Maşallah arabada hiç performans kaybıda yok bence kendisinden de daha rahat
1.000.000km olur heralde ölene kadar

Konu Sahibi
1.000.000km olur heralde ölene kadar

patlayana kadar kullanacağız reyiz şirket arabası sonuçta bu yenilesende aynı km'yi yine yapacak

- - - Eklendi - - -

yine bir deyyo gelecek 5. viteste L şeklinde viraja girecek

Kerim.

Üye

patlayana kadar kullanacağız reyiz şirket arabası sonuçta bu yenilesende aynı km'yi yine yapacak

- - - Eklendi - - -

yine bir deyyo gelecek 5. viteste L şeklinde viraja girecek
bu arada konunun geldiği yere bak

ANIL

Admin
Konu sahibi isteği üzerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...