Apple, iPhone OS 3.1'i yayınladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrahim

Üye
    Konu Sahibi
Apple, iPhone OS 3.1'i yayınladı
Güncelleme aşağıdakiler de dahil olmak üzere hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler içerir:

- Uygulamalar için Genius önerileri
- iTunes 9 desteği
- Genius Karmaları
- Uygulamalarınızı doğrudan iTunes’da düzenleme
- Müzikler, filmler, TV şovları, podcast’ler ve fotoğraflar için geliştirilmiş eşzamanlama seçenekleri
- iTunes U içerik organizasyonu
- iTunes Gift kartlarını, kodlarını ve sertifikalarını App Store’da takas etme
- Kullanılabilir iTunes hesabı kredilerini App Store’da ve iTunes Store’da görüntüleme
- Zil seslerini kablosuz olarak iTunes Store’da tarama ve iTunes Store’dan indirme*
- Mail iletilerindeki ve MMS mesajlarındaki videoyu Film Rulo’suna kaydetme
- iPhone 3GS’deki bir videoyu kısaltırken "Yeni klip olarak kaydet" seçeneği
- Bluetooth açıkken daha iyi iPhone 3G Wi-Fi başarımı
- iPhone’u MobileMe yoluyla uzaktan parolayla kilitleme
- iPhone 3GS’deki Sesle Denetim’i Bluetooth mikrofonlu kulaklık setleriyle kullanma
- Telefon numaralarını Klavye’ye yapıştırma
- iPhone 3GS’deki Erişilebilirlik özelliklerini açmak için Ana Ekran düğmesini kullanma seçeneği
- Safari’de "Sahte web sitelerini ziyaret ederken uyar" seçeneği (kimlik hırsızlığını önleme)
- Geliştirilmiş Exchange takvimi eşzamanlama ve davet işleme
- Bazı uygulama simgelerinin yanlış görüntülenmesine neden olan sorun giderilmiştir

capricious

Üye
ya ben bu sürümü indirdim fakat eski uygulamalarım gitti. itunes da yüklü olarak gözükmesine rağmen telefonumda göremiyorum yardımcı olabilirmisinizz lütfeeenn!!

sadikov

Üye
eger update yapmadan önce cydiayi acarsaniz orada firmvareleri gösteriri 2-2-1 3.0.1 ve 3.1 gibi orada digerlerinde yes 3.1 de no diye yazdigini görürsünüz.üzerine tikladiginizda gelen sayfanin basinda kirmizi yazi ile uyarir3-1 ile update yapmayin jailbreak yok ve geri dönüsüm de olmadigi icin simlockunu jailbreak ile kiran arkadaslarin dolaysi ile otamik olarak telefonlari kilitlenir.
Tabiri caizse;afiiniza siginirak diyorumki,herseye öyle hemen atlamyalim sonra cözemeyecegimiz problemlerle karsilasabiliriz..
Herzaman yeni cikan firmware ile update yapmadan önce cydia ya girip bakarsak ,ne yapmamiz veya yapmamiz gerektigini anlariz..
saygilarimla

oci_unsall

Üye
sakin yüklemeyin ben yükledim pismanim cogu seyleri kisitliyor bu yeni program!!!

atakax

atakax

Üye
Bende yükledim jailbreak yok ve yüm uygulamalar silindi sakiiiiinnn jailbreak çıkmadan yüklemeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt