arkadaşlar ben bu url'de yazanlardan hiçbirşey anlamadım,biz mesela s3'e 0.36 W/KG diyoruz iPhone 5'in sar değeri ne oluyor bu durumda ? Link :RF Exposure - iPhone 5 < Resmi açmak için tıklayın > < Resmi açmak için tıklayın > Yazan: avcitalip
ideal - - - Eklendi - - - nasıl yani ? LTE ile kaç W/KG ? - - - Eklendi - - - sardatabase'de 0,901 W/KG yazıyor : http://www.sardatabase.com/apple/
0,901 olacağını zannetmiyorum.iPhone'ların hepsinin sar değeri yüksek.hele bu modelde LTE var sar daha da yüksek olması lazım.
gidipte 1 den fazlaysa almıyım ben iphone,sağlığımı düşünüyorum - - - Eklendi - - - LTE ile kaçtır acaba ?
Geçenlerde araştırmıştım bende Apple'ın sitesinde bulmuştum ve sonrada normal bir sitede.Sar değeri en fazla 0.91 olabiliyormuş.Yani Wi-Fi, 3G/4G, Bluetooth vb. açıkken.
evet,iPhone olduğu için 1 W/KG'a kadar göz yumacaktım zaten ama 0.901 olması iyi olmuş arkadaşlar - - - Eklendi - - - ben düşündüğüm için böyle bir konu açma gereği duydum - - - Eklendi - - - Ali LTE hariç 1.18 W/KG dedi de dikkatimi çekti yani hangisi doğru ?
Bir site vardı adını hatırlayabilsem O siteden baktım.Zaten cep telefonlarının ulaşabileceği en yüksek sar değerleri yazılıyor oraya.iPhone 5'inkinde de 0.91 veya 0.92 yazıyordu.Yani bu da sanırım "iPhone 5 en fazla 0.92'ye ulaşabilir" demek .O açıdan için rahat olsun.Bence 1.0'ın altında olması da iPhone 5'e + katan diğer bir etmen.Bahsi geçen siteyi bulabilirsem eklerim. - - - Eklendi - - - Bir site vardı adını hatırlayabilsem O siteden baktım.Zaten cep telefonlarının ulaşabileceği en yüksek sar değerleri yazılıyor oraya.iPhone 5'inkinde de 0.91 veya 0.92 yazıyordu.Yani bu da sanırım "iPhone 5 en fazla 0.92'ye ulaşabilir" demek .O açıdan için rahat olsun.Bence 1.0'ın altında olması da iPhone 5'e + katan diğer bir etmen.Bahsi geçen siteyi bulabilirsem eklerim.
benim s3'te çin malı ,zannetmiyorum bence anten problemi olduğu ve yanları metal olduğundan olabilir c6-01'de metal olduğu için sar değeri 1.30 larda birşeydi yanlış hatırlamıyorsam
Var youtube den iphonedocom un sezon 1 , 3.Bölüm mü izle orda göstesiyor telefonu sol elle kavrayınca sinyal gidiyor...