pRime.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Web tarama performansı için GS2 düzeyinde tarama yapıyor, HTML5 ile uçuyor diyenler vardı. Zoom'u bile yavaş yapıyor..
----------Eklendi @ 16:52:17 ---------- Yazıldı @ 16:49:48 ----------
Bu arada GS2'nin performansı yeni nesil iOs'a göre hala iyi, Android 4.0 ilede bayağı bir öne geçecektir
Son 1-2 yorumuna baktımda olgunlaşmışsın baya
Cihaz iyi. Benzer donanımlarıyla karşılaştırılırsa epey fark atacaktır.
Ben IOS alıp Tizen ile devam etmeye karar vermiş bulunmaktayım. Kurdan dolayı fiyat yüksek olacak gibi.(Donanımına göre fazla) MeeGo'nun bu fiyatı hakettiğini lakin uygulama konusunda bir miktar sıkıntı yaşayacağımı düşündüğüm için böyle bir karar verdim.Dahili Klavyesi olmaması, SD Kart yuvasının olmayışı ve Bataryanın değiştirilememesinin de hatırı sayılır bir etkisi oldu. Tabi bir üst modeline geçemeyeceğim içinde. Ul*n Elop(ve Microsoft), sizler Nokia'dan vazgeçirdiniz beni.
Senin telefonun düzeyinde tarama yapsa yeter.Web tarama performansı için GS2 düzeyinde tarama yapıyor, HTML5 ile uçuyor diyenler vardı. Zoom'u bile yavaş yapıyor..
Android 4 sadece görsel olarak güncellemiş.Bu arada GS2'nin performansı yeni nesil iOs'a göre hala iyi, Android 4.0 ilede bayağı bir öne geçecektir
Senin telefonun düzeyinde tarama yapsa yeter.Zoom gs2den daha iyi be nereye yavaş yapıyor. Iphone'la aynı akıcılığa sahip.
----------Eklendi @ 18:39:31 ---------- Yazıldı @ 18:35:12 ----------
Android 4 sadece görsel olarak güncellemiş.
Ozaman yavaş diyemezsin iphone'la aynı. Gs2'den de daha hassas videoda. Bilemiyorum Hakan görsellik dışında pek özel birşey göremedim.Zoom'u GS2'den iyi mi yapma bunu Serdar..Ayrıca koskoca Google aylarca uyumadı herhalde, görsellik dışında geliştirmiştir sistemi ne dersin ?
Ekran kartı? GPU?kendi kendine gelin güvey olmak
meegotürkiyeden uyarı geldi gençler cihazın performansının bu olmadığı ve arkada facebook, müzik çaların açık olduğu ki bluetooth kulaklıkla bunu performans kaybına neden olduğunu söylüyorlar ki diğer cihazların arkada alışan hiçbir şey yok ayrıca N9 firefox(fennec) ile 314 puan alıyor html5 de
----------Eklendi @ 19:12:24 ---------- Yazıldı @ 19:10:30 ----------
düzeltiyorum skype veya facebook chat açık ve bluetooth açık
Noldu ? Hani multitaskingi çok güçlüydü 30 tane uygulamayı kasmadan çalıştırıyordu ? 3 tane uygulama web tarayıcıyı yavaşlatıyorsa oh yani
Kısacası konuştukça batıyorsunuz
Tamamdır hasan.serdar şu siteye göre html5 sonuçlarını düzeltirmisinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yalnız n9 tarayıcısı bu haliyle bile donanımına göre gayet hızlı, performans kayıplı haline de razıyım ben.Noldu ? Hani multitaskingi çok güçlüydü 30 tane uygulamayı kasmadan çalıştırıyordu ? 3 tane uygulama web tarayıcıyı yavaşlatıyorsa oh yaniKısacası konuştukça batıyorsunuz
Yalnız, birşey sorabilir miyim?
Nokia N9'un pazar Android dengi Samsung Galaxy S'i al eline. Git Bluetooth kulaklığı tak, müzik çaları aç, bir de facebook'u aç; web tarayıcı kasıyor kendini. (Arkadaşımda Samsung Galaxy S var)
Bir de Nokia N9'un henüz Beta sayılabilecek bir yazılım sürümü ile birlikte sunulduğunu da belirtmekte fayda var.
Yalnız, birşey sorabilir miyim?
Nokia N9'un pazar Android dengi Samsung Galaxy S'i al eline. Git Bluetooth kulaklığı tak, müzik çaları aç, bir de facebook'u aç; web tarayıcı kasıyor kendini. (Arkadaşımda Samsung Galaxy S var)
Bir de Nokia N9'un henüz Beta sayılabilecek bir yazılım sürümü ile birlikte sunulduğunu da belirtmekte fayda var.
meegotürkiyeden uyarı geldi gençler cihazın performansının bu olmadığı ve arkada facebook, müzik çaların açık olduğu ki bluetooth kulaklıkla bunu performans kaybına neden olduğunu söylüyorlar ki diğer cihazların arkada alışan hiçbir şey yok ayrıca N9 firefox(fennec) ile 314 puan alıyor html5 de
----------Eklendi @ 19:12:24 ---------- Yazıldı @ 19:10:30 ----------
düzeltiyorum skype veya facebook chat açık ve bluetooth açık
1 gb ramli telinizi anca 512mb ramli tellemi karşılaştırıyosunuz. D oldu olacak 5800 vs n9Hani bun9 aynı anda 100 tane uygulama açardı ?----------Eklendi @ 20:49:51 ---------- Yazıldı @ 20:45:19 ---------- Az önce apple ve androıd türkiyeden açıklama geldi gs2 de ve 4s de arka planda 100 tane uygulama açıkmış :Urolokı arkadaşın dediği gibi konuştukça batıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?