dreamwalker1979
Üye
Apple iPhone 3GS alacam tavsiye edermisiniz?
arkadaşlar daha önceden 2 ci el n8 aldım kullanıyordum başına bir iş geldi birlikteliğimiz sona erdi :-)) şimdi iphone cihaza ilgi duymaya başladım ve Apple iPhone 3GS almayı düşünüyorum ama bazı sorularım olacak mesala;
1:browser hızı nasıl flash desteği var mı? mesala facebooktaki videoları izleyebiliyomuyum rahatlıkla ?
2: sanırım hd desteği yok video cekimi photograf cekimi nasıl ?
3: oyunlardaki performansı nasıl uygulama bolluğu ve kullanabilirliği nasıl merak ediyorum ?
kısaca bilgi verirmisiniz?
bunlar aslında önemli benim için yoksa boşverip gidip n8 mi alsam tekrar :-)) karar aşamasındayım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim artı ve eksileri nelerdir?
1:browser hızı nasıl flash desteği var mı? mesala facebooktaki videoları izleyebiliyomuyum rahatlıkla ?
2: sanırım hd desteği yok video cekimi photograf cekimi nasıl ?
3: oyunlardaki performansı nasıl uygulama bolluğu ve kullanabilirliği nasıl merak ediyorum ?
kısaca bilgi verirmisiniz?
bunlar aslında önemli benim için yoksa boşverip gidip n8 mi alsam tekrar :-)) karar aşamasındayım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim artı ve eksileri nelerdir?

hiçbiriniz soruma yanıt vermemişsiniz
simdi cevaplayabilirmisiniz ?
biraz bilgi edinmem lazım..800 civarı bürtçem ona göre tavsiyenizi bekliyorum...bağlantı hızı 7,2 den düşük olmamalı interneti kullanırken insan zevk almalı...
n8 12 mp hd

5,0 kamera nasıl acaba ?