Upload hızım yüksek olacaktıda gösterecektim...JB var ondan dfuiPad 2'yide abartmaya gerek yok aynı cihaz bende de var.
Hadi video çek at bekliyorumUpload hızım yüksek olacaktıda gösterecektim...
Apple watch8.2 yi yükledim ama hiç bi değişiklik görmedimm . Amaç neydi çözemedim ..
aynen bi o vardı heralde .Apple watch
4s ve touch5g ye yükleyen Ayrıntılı bi yazsın
8.3. Beta 3 dbeyen varmı ben kuramadımSon iki gündür iPad şarj esnasında tam dolu olduktan sonra kilitlenir oldu bu sorunu 8.2 ile yaşayanların sayısı artıyorBilginize .Raporladım geri dönüşü yazarım
![]()
Ben de daha indirmedim kardeşim üstelik indirmeler halen kapalı idi en son baktığımda8.3. Beta 3 dbeyen varmı ben kuramadım

Valla abi şu türkce siriyle az uğraşıyım diye yükliycektim bugünBen de daha indirmedim kardeşim üstelik indirmeler halen kapalı idi en son baktığımda![]()
beceremedim hani açılmıştı herkeseIyi ki yüklememişim touch5 e o zaman4s de ilk hafta biraz kasıyor galiba
Maile de cevap vermedilerValla abi şu türkce siriyle az uğraşıyım diye yükliycektim bugünbeceremedim hani açılmıştı herkese
kapattılar bekliyoruz. Apple bun ne zaman ne yapacağı belli olmuyor ki
vardır bir hayır bunda da .Hocam nası oldu, gelişme felan varmı?Şu anda 4s için yüklüyorum![]()
+1Hocam nası oldu, gelişme felan varmı?