Apple iOS 8.2 Sürümü Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Apple iOS 8.2 Sürümü Yayınlandı
Geliştiricilere sunulmasının ardından merakla beklenen iOS 8.2 güncellemesi yayınlandı.

Apple iOS 8 sürümü ile başlayan yeniliklerini sürdürürken beklenen 8.2 güncellemesi kısa bir süre önce yayınlandı.

Apple‘ın Spring Forward etkinliği sonrası yayınlanması beklenen iOS 8.2 güncellemesi nihayetyayınlandı. Bir süredir geliştiriciler bazında kullanılan iOS 8.2 sürümü iPhone ve iPadcihazlarına yüklenebilir durumda. Kullanıcıların merakla beklediği Türkçe Siri malesef bu güncellemede yer almayac ağını daha önce de belirtmiştik.

Apple Watch bağlanabilirlik ve 3 parti yazılım destekleri sunan güncelleme bir çok yenilik mevcut. Özellikler mail uygulamaları arasındaki senkronizasyon düzeltmeleri bu güncelleme giderilmiş durumda. Sağlık uygulamalarında da çeşitli düzelmeler içeren iOS 8.2güncellemesindeki tüm yenilikleri güncelleme bülteninde belirtilmiş.

Güncellemeyi yapmadan önce mutlaka verilerinizi yedeklemenizi ve imkanlar dahilinde iTunes üzerinden güncelleme yapmanızı öneririz.

• Beğen
Tepkiler: jotem173

0MG90

0MG90

Üye
Ben dfu modla yükliycem. Haber için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
avast

avast

Üye
İphone 5 e yükleyen varmı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yüklesek nolcak gene kasıyor gene kasiyor yani :)

avast

avast

Üye
Yüklesek nolcak gene kasıyor gene kasiyor yani :)
Ben donma kasma takılma olmadan gta san amdreaso fifa 15 i asphalt 8 ve modern combat5 i kurdum 8.1.2 de jb yapıp ben nexus 5 ten iphone 5 e geçtim açıkcası performans farkı yok gibi bence ben ios8 le kullanmaya başladım o donma kasma olaylarınıda yaşamadım ama millet ios 8 çöp deyip durduğu için sorma gereksinimi hissediyorum :ehe

turancen

turancen

Üye
Şu anda 4s için yüklüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
Mehmet telefon tüccarı diyecem sana artık :D Neresi Kasıyor :D Tablette gram kasma yok :hmmm
Valla abi bendede 5 var bendede tık yok ta bende şaşırdım :D bu ilk ios deneyimim oldu da bi sıkıntı yok gibi bakalım 9 a güncellemeden kullanılır 5 heralde :D sonrası malum

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Valla abi bendede 5 var bendede tık yok ta bende şaşırdım :D bu ilk ios deneyimim oldu da bi sıkıntı yok gibi bakalım 9 a güncellemeden kullanılır 5 heralde :D sonrası malum
Esas 8.3 beklentim benim Türkçe Siri gelicek ve daha birçok özellik :eller:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
avast

avast

Üye
  • Beğen
karababa.m

karababa.m

Üye
Yükleyelim bakalım. Pek bir şey yok gibi görünüyor ama.

0MG90

0MG90

Üye
JB var ondan dfu :) iPad 2'yide abartmaya gerek yok aynı cihaz bende de var.

SpyChef

SpyChef

Üye
Ouuuuv :) İndir indir indri hadiiiii :D

Serhan

Serhan

Üye
iPad 4 e yüklerim ama telefona jail olduğu için asla yüklemem :D

avast

avast

Üye
Abi adres ver iPad 2'yi gönderiyim sana bide sen incele :D
Hocam siz ilk çıkan ipad 2 den mi aldıniz ilk çıkan ipad2 de işlemci 40nM boyundaymış 2. Seride 32nm düşmüş o yüzden ilk seri kasıyor gibi şeyler yazıyor sitelerde

Üst Alt